03-11-2015 - Mountainbiken, Nieuws

Radon Bikes Testival

Test en/of bekijk de high end fietsen van Radon tijdens het eerste Radon Bikes Testival in Nederland! Radon is een Duits fietsenmerk dat kwalitatief hoogwaardige producten aanbiedt via twee online verkoopkanalen; de websites, of via haar servicepunten in Nederland. 

De fietsen zijn per direct beschikbaar voor de Nederlandse consument! Tijdens het Achterhoek Wielerspektakel in Heelweg (22 november) kunt u de mountainbikes testen en bekijken, naast mountainbikes zullen ook Radon racefietsen tentoongesteld worden. De uitstekende prijs-kwaliteit verhouding zorgt ervoor dat de fietsen aantrekkelijk zijn voor een breed publiek. Wees de eerste die uw lezers informeert over deze intressante fietsen!

De volgende Radon mountainbikes kunnen getest worden tijdens het Achterhoek Wielerspektakel:

– Radon Black Sin / MTB Carbon Hardtail 29er

– Radon Skeen 100 / MTB Aluminum, full suspension 100mm 29er

– Radon Skeen 120 / MTB Alumium, full suspension 120mm 650B

– Radon Slide 140 / MTB Carbon Trailbike 650B

Vooraf aanmelden is niet nodig. Wilt u echter een Radon mountainbike testen tijdens de veldtoertocht van het Achterhoek Wielerspektakel? Stuur dan even een e-mail met de volgende gegevens naar dit mail joostwichman@gmail.com:

– Voor en achternaam:

– Mobiele nummer:

– Het gewenste model mountainbike

– De gewenste maat

Maak kennis met Radon!

Voor het testen van een mountainbike dient u uw ID-bewijs of rijbewijs als onderpand af te geven. Voor meer informatie over Radon Bikes kunt u terecht op deze website of contact opnemen met Joost Wichman. Voor meer informatie over het Achterhoek Wielerspektakel kunt u kijken op deze website.

 van