20-03-2024 - Mountainbiken, Nieuws

Specialized Pop-Up Store in Amsterdam

Specialized is verheugd om iedereen op de hoogte te stellen van het nieuwste project in het hart van Amsterdam: een Specialized Pop-up Store op het Rokin!

Deze tijdelijke winkel geeft het merk de mogelijkheid om aan een breed publiek te laten zien wat ze als premium merk allemaal te bieden hebben op het gebied van innovatieve producten en customer service. De feestelijke opening vindt plaats op donderdag 28 maart.

In de komende 6 maanden, beginnend op 28 maart, zullen ze bij Specialized een reeks thema’s introduceren om consumenten vertrouwd te maken met het uitgebreide premium aanbod. Ze starten met het thema ‘S-Works’, ter ondersteuning van de voorjaarsklassiekers, en zullen ook aandacht besteden aan thema’s als ‘Turbo’ en ’50 Years Specialized’.

Het hoofddoel van de Pop-up Store is het versterken van de verschillende merken: Specialized, Roval, Turbo en S-Works. Hoewel ze hier ook een beperkt assortiment te koop aanbieden, ligt de nadruk vooral op het vergroten van de merkbekendheid en het belichten van de diverse aspecten van het ecosysteem van het merk. Denk hierbij aan Pick-up in Store, Specialized Delivery en Find Nearby.

Breng gerust eens een bezoek aan de Specialized Pop-up Store! Check de website van Specialized om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen bij het Amerikaanse merk.

 van