17-06-2016 - Surfen, Nieuws

Reef Midsummer Night Wijk aan Zee

Op zaterdag 30 juli organiseert Reef de jaarlijkse terugkerende Reef Midsummer Night met verschillende live optredens, BBQ en DJ’s tot in de late uurtjes. Dit alles zal weer plaatsvinden bij Aloha op Wijk aan Zee.

Surf & BBQ

Reef Midsummer Night Het ultieme strandfeest begint bij Reef en Aloha op Wijk aan Zee vanaf 16.00 uur. Dit houdt in dat Reef Midsummer Night aan het eind van de middag al begint en doorgaat tot in de late uurtjes. Na een surfsessie kan iedereen met een koud biertje aanschuiven bij de heerlijke, biologische barbecue van Aloha. Ondertussen kan er genoten worden van muziek van nieuw talent op gebied van Singer/Songwriter: Billy Hempen.

Reefmidsummer1

Muziek

Tijdens de zonsondergang zal de headliner: Kenta I Tambu optreden. Deze percussiegroep maakt muziek geïnspireerd op traditionele Afro-Caribische muziek en Europese dance. Playground Zerro zal de avond voortzetten met een mix van underground Pop – breakbeat, dance en reggae. Met andere woorden, music to party! Voor meer informatie check de website of Facebookpagina van Reef Midsummer Night.

Reefmidsumnigtposter

 van