25-02-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Roadbike Holidays: Vier jaargetijden op het zadel

Logooooo

In 2014 presenteren zich 42 hotels in 22 regio’s en 5 landen!

De hotels en regio’s van “Roadbike Holidays” in Oostenrijk, Italië, Duitsland, Croatië en Spanje hebben zich volledig op de smalle banden gespecialiseerd. Of het nou om een clubtraining, begeleide genieterstocht, triatlon, panoramarondtocht of een passen-marathon gaat, de hoteliers (die allemaal zelf wielerfreaks zijn) weten precies wat hun gasten tijdens een wielrenvakantie nodig hebben.

MTS Katalog

Wielrendeskundigheid, service, persoonlijke inzet en individueel tochtenadvies staan bij “Roadbike Holidays” hoog in het vaandel. Bij zoveel gespecialiseerde hotels vindt iedereen het passende aanbod. Om de beslissing voor het juiste hotel iets te vereenvoudigen hebben wij de categorisering met “tricots” in het leven geroepen. Deze categorieën laten zien hoeveel wielrendeskundigheid op jou en je racefiets staat te wachten. Van de topcategorie “PRO” met 3 tricots, “ELITE” met 2 tricots, tot aan “CLASSIC” met 1 tricot – voor alle wensen en eisen hebben wij het juiste hotel.

MTS Katalog

In de catalogus 2014 van “Roadbike Holidays” vind je weer alle actuele informatie, nieuwe hotels en nieuwe regio’s. Bestel nu onze gratis catalogus en begin gelijk met de planning van je volgende wielrenvakantie. De gratis catalogus van Roadbike Holidays kan je via deze link direct bestellen. Daarnaast kan je uiteraard ook op deze website terecht voor nog veel meer informatie over Roadbike Holidays.

 

 van