30-05-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Ronde van de Westfriese Omringdijk: Maak kans op twee startbewijzen!

Omdat de Omringdijk als provinciaal monument enkele jaren geleden opnieuw in de belangstelling kwam te staan, plaatste Le Champion samen met het programmabureau Westfriese Omringdijk de klassieke tocht in vernieuwde stijl op de kalender. 

De Ronde van de Westfriese Omringdijk kent drie verschillende afstanden, elk te volgen vanuit de startlocaties Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Kolhorn. De afstand van 135 km over de gehele Omringdijk is een prestatieve toertocht voor de meer getrainde wielrenner. Voor recreatieve fietsers en beginnende racefietsers zijn afstanden van 50 km en 80 km uitgezet. Deze kortere routes vanuit dezelfde vier startplaatsen gaan voor een deel over de Omringdijk en voor een deel door het binnen de dijk gelegen Westfriese landschap. Waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden is dat ook de deelnemers aan een korte afstand een optimale belevingswaarde ervaren.

Winactie
Wij mogen in samenwerking met Le Champion maar liefst 3 keer 2 startbewijzen weggeven, zodat jij samen met je beste fietsmaatje het uitdagende parcours van jouw keuze kan fietsen. Om kans te maken op deze prijs, hoef je alleen maar onderaan de pagina te reageren op de volgende vraag:

Tag jouw beste fietsmaatje en vertel ons waarom jullie niet kunnen ontbreken aan de start.

Reageer nu!
Laat hieronder een reactie achter om kans te maken op twee startbewijzen. De leukste reacties worden beloond met een set tickets voor de ronde. Mocht je niet actief zijn op Facebook dan kun je ook gerust een mailtje sturen naar info@soulonline.nl om kans te maken, vermeld dan wel even dat het om de startbewijzen van de Westfriese Omringdijk gaat.

Op zondag 10 juli vindt de 6e Ronde van de Westfriese Omringdijk plaats, dus zorg ervoor dat je deze tocht niet mist en schrijf je snel in op www.rondevandewestfrieseomringdijk.nl.

banner wielrenblad nieuwsbrief

 van