27-02-2024 - Snowboarden, Nieuws

“SHIFTING” GEPRESENTEERD DOOR PROTEST SPORTSWEAR

Het is de missie van Protest Sportswear om iedereen te helpen nog meer poeder te rijden en daarbij maximaal plezier te hebben. Ze dagen hun teamriders en atleten uit om dat te bereiken, om constant grenzen te verleggen in hun sport, qua nieuwe avonturen en de creatie van vette SNOW content.


“SHIFTING” van Camille Armand is met trots gepresenteerd door Protest Sportswear. Deze film laat de samensmelting zien van creativiteit, atletisch vermogen en persoonlijke ontwikkeling.


Snowboarder en Protest teamrider Camille Armand staat bekend om zijn krachtige maar sierlijke rijstijl. Met een tweede plaats tijdens de Freeride World Tour 2022 kreeg hij de kans om met de beste freeriders ter wereld te rijden op de mooiste plekken. SHIFTING laat zien hoe de 30-jarige het freeridecircuit achter zich laat om vervolgens als wildcard terug te keren n in de Noorse Lyngen Alps. Daar staat Camille’s uitzonderlijke talent voor het bedwingen van de poeder centraal. Waardoor “SHIFTING” een spektakel is geworden dat het witte doek waardig is!

Filmfestivals 2023/2024

“SHIFTING” wordt vertoond op verschillende filmfestivals in Frankrijk en de rest van Europa. Om te beginnen op het High Five Festival in Annecy en het Xplore Film Festival. Zie “SHIFTING” op EOFT (European Outdoor Film Tour) die van oktober tot februari in heel Europa, in jouw land, te zien is.

Bekijk hier de full movie van SHIFTING by PROTEST. En check de website van Protest voor meer informatie over het merk en deze gave film!

 van