04-09-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Shimano presenteert:

Shimano komt met een aantal nieuwe artikelen waaronder een top raceschoen, de M2000 enduro schoen en de enduro rugzak.

Shimano SH-R321 topraceschoen
Shimano introduceert de SH-R321. Deze nieuwe fietsschoen volgt de succesvolle SH-R320 op als het vlaggenschip van een nieuwe generatie top raceschoenen. Het ‘Surround’ ontwerp aan de bovenzijde biedt een superieure pasvorm, extra comfort en maximale trapefficiëntie. De schoen is gemaakt om zelfs de meest veeleisende rijders in het professionele peloton tevreden te stellen.

Speciale enduro rugzak Shimano Unzen U4E
Shimano’s nieuwe race rugzak, de Unzen 4 Enduro (U4E) is gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen van Enduro sporters. Bij Enduro evenementen dienen rijders snel en efficiënt verschillende soorten terrein af te leggen, dezelfde flexibiliteit wordt van specifieke Enduro producten gevraagd. Ontwikkeld in samenwerking met de professionele sporters van Shimano, beschikt de U4E over tal van details voor het beste comfort en efficiëntie tijdens het rijden.

Shimano M200 enduroschoen
De Shimano SH-M200 is een mix van trapefficiëntie en de veiligheid van extra bescherming. Met deze enduro schoenen kunnen rijders vol vertrouwen de bergen in en de controle houden bij zeer extreme afdalingen. Enduro evenementen dwingen rijders om snel en efficiënt te handelen op verschillende soorten terrein. Deze zelfde flexibiliteit is vereist van specifieke enduro producten. De nieuwe Shimano M200 schoen is ontworpen als specifieke enduro schoen om de agressievere rijder vertrouwen te geven. Door gebruik te maken van de nieuwe Torbal technologie wordt een optimale trapefficiëntie bereikt en tegelijkertijd een comfortabele en gecontroleerde rit.

 

 

 

 

 van