26-07-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Specialized Days: Test the best in s’Heerenberg

Wil je als een van de eersten kennismaken met de nieuwe 2017 collectie van Specialized? Kom dan 5 tot en met 7 augustus naar de Specialized Days op ons Europese hoofdkantoor in ‘s-Heerenberg. Je kunt dan bovendien maar liefst 260 gloednieuwe fietsen testen! 

Je kunt maar liefst 280 fietsen uit de 2017 collectie bewonderen, daarnaast is er ook de gelegenheid om jouw favoriete mountainbikes of racefietsen zelf uit te proberen. De Specialized Days worden trouwens georganiseerd op het Europese hoofdkantoor van Specialized. Het adres is: Zeddamseweg 84b, ‘s-Heerenberg (nabij Doetinchem). Voor de deur is ruime parkeergelegenheid, zowel voor de auto als je eigen fiets.

Meedoen? 

Test the Best, met meer dan 260 verschillende modellen! Wil jij je direct aanmelden voor Test the Best, bezoek dan snel de website van Specialized. Uiteraard kun je voor nog meer informatie over de Specialized Days ook terecht op de website van het merk. Voor het gemak hebben we de flyer van het event trouwens al even opgenomen in dit artikel.

Specialized_Days_Wierlenblad

 van