23-06-2020 - Mountainbiken, Nieuws

Specialized introduceert de nieuwe Epic en Epic Evo

De nieuwe Epic en Epic Evo van Specialized, twee XC-platforms met speciale ophangingsontwerpen en -geometrieën zijn speciaal gericht op het zoeken naar elk laatste stukje snelheid, of het nu een holeshot sprint is, of een rally naar de volgende richel. Of je nu een rider of een racer bent, er is een Epic op maat gemaakt om in elke omgeving op zoek te gaan naar “all-out” snelheid.

Benieuwd naar onze eigen ervaring? In Up/Down #3 zullen we de nieuwe epic testen.

Specialized Epic

Specialized Epic

Het is al bijna twee decennia geleden dat de Epic en de de Brain-ophanging het gezicht van het WK-racen veranderde, wat eens en voor altijd bewijst dat de volledige ophanging niet alleen zijn plaats op de startlijn verdiende, maar ook sneller was naar de finish. Door de combinatie van hardtail efficiëntie en volledige vering tot indrukwekkend effectieve resultaten, is Epic altijd gedefinieerd door een gelijke-kans, compromisloze aanpak om elke gram snelheid te vinden, over elke centimeter natuurlijk.
Nou, dat en meer dan 100 World Cup overwinningen en podia ook. Trouw aan de vorm, de nieuwste Epic zet de traditie voort – opnieuw ontworpen om de grenzen van de crosscountry racefiets opnieuw te bepalen.

Specialized Epic Evo

Voor sommigen is de finish gemarkeerd met tape, voor anderen wordt deze geschetst door de volgende richel. Maar ongeacht of het succes wordt gemeten in pieken of podia, de basis is een eenduidige obsessie met snelheid. De Epic EVO maakt de familienaam waar en is stevig gefixeerd op snel, maar lijkt de snelheid naar een andere locatie te brengen, gericht op agressieve prestaties die backcountry bushwacks in recordtijd zullen temmen.

Prijzen:

Product 
EPIC S-WORKSEUR 11,599.00
EPIC S-WORKS FRAMESETEUR 4,999.00
EPIC PROEUR 8,499.00
EPIC EXPERTEUR 6,499.00
EPIC COMPEUR 4,299.00
 
EPIC EVO S-WORKSEUR 11,599.00
EPIC EVO S-WORKS FRAMEEUR 3,999.00
EPIC EVO EXPERTEUR 6,499.00
EPIC EVO COMPEUR 4,499.00

Meer info hier.


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van