18-11-2020 - Mountainbiken, Nieuws

Specialized lanceert de nieuwe 2FO Roost MTB-schoenen

Zeggen dat schoenen een essentieel onderdeel van de uitrusting zijn, is hetzelfde als zeggen dat eiwitten een essentieel onderdeel van de voeding is. Duh, we begrijpen het. Bij Specialized brengen ze veel tijd door in het zadel en met de voeten op de pedalen. Tijdens fietstochten wordt veel nagedacht over manieren om betere fietsschoenen te maken.

Specialized 2FO ROOST FLAT

Dat is hoe Specialized Body Geometry-functies heeft ontwikkeld, zoals Longitudinal Arch, Varus Wedge en een Metatarsal Button. Al deze technieken zorgen voor de verbetering van jouw prestaties en comfort tijdens fietstochten. De sleutel voor succes is volgens Specialized door te luisteren naar wat hun eigen lichaam en teamrijders willen. Zodat er producten kunnen worden ontwikkeld die voldoen aan ieders behoefte.

Specialized 2FO ROOST FLAT

2FO Roost Flat en Clip

Als je op zoek bent naar een veelzijdig MTB-schoen, dan wil je deze niet missen. De 2FO Roost Flat en Clip biedt een casual look met relaxte passing. De duurzame lederen en textiele bovenzijde, gecombineerd met de gedempte tussenzool van EVA foam zorgt voor een relaxte pasvorm die bestand is tegen het dagelijkse trail gebruik. Dit allemaal zonder dat het ten koste gaat van stijl en comfort. En niet te vergeten de SlipNot™ ST rubberen zool zorgt voor een stabiel gevoel en grip op de pedalen wanneer de trail ruiger wordt.

Meer informatie? Check hier de Roost Flat en de Roost Clip!

Beide schoenen komen in twee kleurstellingen: zwart en taupe. De Roost Flat wordt verkocht voor €99,90 en de Roost Clip voor €109,90.


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down.

 van