02-09-2019 - Mountainbiken, Nieuws

Specialized T-shirts

Wij hullen ons graag in kleding waarmee we de wereld onze liefde voor bikes kunnen laten zien… maar dan wel graag subtiel. Specialized komt onze wensen tegemoet met hun lijn Specialized T-Shirts in diverse prints. Van subtiele rood-op-rood prints van het logo tot dikke retro-shirts die rechtstreeks uit de jaren negentig lijken te komen. Zoals je van de Rode S kan verwachten zijn de shirts van premium materiaal en hebben ze een lichte slimfit pasvorm. Ook leuk wanneer je zelf geen Specialized rijdt en een must als je dat wel doet.

Wij mogen een aantal Specialized T-Shirts weggeven aan onze abonnees. Laat ons via een e-mail naar info@soulonline.nl weten welk model en welke maat je voorkeur heeft en maak kans op een nieuw Specialized shirt.

Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven en vijf keer per jaar het mooiste mountainbike magazine op de mat hebben liggen? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down!

 

 van