17-01-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Specialized Veldrit ‘s-Heerenberg

We willen je graag uitnodigen voor de Specialized Veldrit event op zondag 28 januari in ‘s-Heerenberg, Nederland. Behalve verschillende wedstrijdcategorieën (Amateurs/Sportklasse, Masters, Junioren en Nieuwelingen), kunnen ook niet-licentiehouders meedoen in de Open Categorie.

Iedereen met een goedwerkende mountainbike of crossfiets is welkom om zich gedurende 30 minuten te meten met andere deelnemers. Inschrijven voor de Open Categorie kan hier, inschrijvingen voor andere categorieën lopen via de KNWU. Dankzij verschillende grote schermen hoeft u bovendien geen seconde te missen van de Wereldbekercross in Hoogerheide.

Programma 

De start van de wedstrijd voor basisleden is om 10:00 uur en de wedstrijd duurt ongeveer 30 minuten. Deelname aan de wedstrijd is alleen mogelijk voor renners die geen KNWU-licentie hebben. Het is alleen mogelijk om deel te nemen met een goed werkende en remmende crossfiets of mountainbike. Het dragen van een valhelm is verplicht.

Voorinschrijving is mogelijk door het aanmeldformulier op de website in te vullen. Inschrijven op de dag zelf is ook mogelijk, vanaf 9:00 uur tot 9:45. De organisatie vraagt om een bijdrage van €5,-, contant te voldoen bij het afhalen van het startnummer.

Meer informatie 

De Specialized Veldrit wordt georganiseerd bij het hoofdkantoor van Specialized, Zeddamseweg 84B, 7041CT, ‘s-Heerenberg. Check hieronder alvast het parcours met een combinatie van snelle bospaden en zware weilandstroken. Voor meer informatie en inschrijving kun je terecht op de website van het merk.

 van