15-02-2024 - Nieuws, Wielrenblad

Torch 3.0 & 2.0 fietsschoenen

Of je nu op jacht bent naar Strava PR’s of op zoek bent naar flinke hoogtemeters, de gloednieuwe Torch 3.0 is de perfecte metgezel. Met zijn klassieke esthetiek, hoogwaardige constructie en verhoogd comfort is de Torch 3.0 een niet-zo-verre verwant van zijn S-Works tegenhanger. Het deelt belangrijke kenmerken zoals een unidirectionele carbon plaat, dual-zone Boa-sluiting en een naadloos bovenwerk, waardoor de Torch 3.0 een efficiënte, comfortabele en betrouwbare prestatieschoen is.

  • Body Geometry zoolconstructie en inlegzolen zijn ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest om de kracht te versterken, de efficiëntie te vergroten en de kans op blessures te verminderen door de uitlijning van heup, knie en voet te optimaliseren.
  • Unidirectionele carbon zool ontworpen om stijf en licht te zijn, met een grote rubberen hiel en teen voor grip buiten de fiets.
  • Dubbele BOA Li2 draaiknoppen voor microaanpassingen in twee richtingen en snelle ontgrendeling.
  • Naadloos bovenwerk gemaakt van mesh, TPU en met zonale versterking om lockdown en comfort te maximaliseren.
  • Interne hielkap zorgt voor een ondersteunende en veilige pasvorm rond de hiel.
  • Drie-gaats schoenplaatpatroon past op alle belangrijke racepedalen.
  • Geschat gewicht: 288 g (1/2 paar, maat 42)

Torch 2.0

Als je klaar bent om over te stappen naar een hoogwaardigere optie die er goed uitziet en geweldig aanvoelt, is de Torch 2.0 de perfecte upgrade voor jou. De Torch 2.0 is de ideale combinatie van hoge prestaties en comfort, en biedt jou een paar schoenen waarop je kunt vertrouwen, of je nu meedoet aan je eerste groepsrit of de spinfiets opstapt om flink te zweten.

Torch 3.0

Of je nu jaagt op Strava PR’s of op zoek bent naar flinke hoogtemeters, de gloednieuwe Torch 3.0 is de perfecte metgezel. Met zijn klassieke esthetiek, hoogwaardige constructie en verhoogd comfort is de Torch 3.0 een niet-zo-verre verwant van zijn S-Works tegenhanger. Het deelt belangrijke kenmerken zoals een unidirectionele carbon plaat, dual-zone Boa-sluiting en een naadloos bovenwerk, waardoor de Torch 3.0 een efficiënte, comfortabele en betrouwbare prestatieschoen is.

Bekijk via deze link alle kleuren en types naar jouw keuze -> Klik hier <-

 van