13-03-2021 - Mountainbiken, Leesvoer

Up/Down #1 2021 – Nog meer content!

Up/Down #1 2021 is eindelijk verkrijgbaar, hier vind je content dat niet in het magazine terecht kon zoals filmpjes en meer foto’s!

TERUGBLIK OP EEN WITTE OPSTEKER (pag. 19 – 21) #SNOWBACK 

Een dikke week met een dikke laag sneeuw voorspeld. Hier moesten we wat mee. Harm en Gijs besloten met twee glimmende testfietsen, gevulde cameratassen en open vizier op pad te gaan. Het resultaat: vliegen, springen, lachen, sprayen, genieten, film en foto’s.
En die video, die zie je hier. Enjoy! 

BIKEPARK MOOK: KENNISMAKING MET ALPENWAARDIG BIKEPARK IN NEDERLAND (pag 22 – 30) 

Voor de oplettende mountainbiker is het geen nieuws meer, Nederland heeft er een prachtig bikepark bij. En wel in Mook, nabij Nijmegen. Nog sterker, als je de route van Mook rijdt ontkom je er niet aan. Op de voormalige afvalberg liggen twee en een halve track waar trail-minnend Nederland zich op kan komen vermaken. Uiteraard namen wij ook poolshoogte.

Het magazine nog niet binnen? Bestel dan hier het losse nummer!

E-BIKE TOUR DOLOMIETEN (pag 74 – 81)

Tja, waarom zouden we eigenlijk geen e-bikes rijden vandaag? Hoteleigenaar Roman zette ons tijdens het ontbijt aan het denken. Roman is onze gastheer in Sporthotel Exclusive in St. Vigilio, Italië, waar wij verbleven om voor zusterblad Wielrenblad een gravel-reisverhaal te ma- ken. Wat in dat reisverhaal niet te lezen was is dat we daar de kans kregen om een extra dag te blijven voor een e-bike- tour. En een e-biketour bij uitstek, want na twee volle dagen in het zadel door de genadeloze Dolomieten konden we nu het brute berggeweld eens goed in ons op- nemen. Gemotoriseerd dus, heerlijk! Wij keken om ons heen, genoten en maakten foto’s voor een beeldverslag. Enjoy!

 van