VAUDE fietskleding voor in de herfst

Daar gaan we weer! Nu de voorheen groene bomen een bruin kleurenpalet beginnen te krijgen en de wereld wordt omhuld door een grijs wolkendek, kun je er niet meer omheen: het wordt herfst. De zomervakantie zit erop en het nieuwe schooljaar is begonnen. Maar ook dit naderende, donkere seizoen verdient het om een beetje opgefleurd te worden. VAUDE heeft dé uitrusting die zelfs bij de meest heftige regenbuien en hardste windhozen een glimlach op je gezicht tovert. Niet alleen omdat ieder item een lust is voor het oog, maar ook nog eens een investering voor het leven. Zo stap je straks tijdens de meest gure weeromstandigheden vol goede moed op de fiets. Kantoor of school, here you come! 


Vaude Minio Backpack

Zware boeken, een laptop met een gewicht waar je u tegen zegt, een fles water én een lunch waarmee je de dag wel doorkomt? We slepen het natuurlijk het liefst allemaal niet met ons mee, maar als het dan toch moet, dan alléén met een backpack waarmee je gezien wilt worden. En gezien word je zéker met een kleurrijke Mineo Backpack. Deze veelzijdige rugtas gemaakt van soepel canvasmateriaal is er in zes verschillende modellen en vier verschillende kleuren, waardoor er altijd wel eentje is die bij je past. Ieder model beschikt over een laptopvak, een interne flessen- en pennenhouder een royaal hoofdvak en een snel bereikbaar voorvak. Handig! Dankzij de gepolsterde rug en zachte schouderbanden is het dragen van deze backpack bovendien zelfs voor je rug een feestje. 

Klik hier voor meer informatie over de Vaude Minio Backpack


Vaude Mineo 3in1 jacket

Wanneer de wereld grijs kleurt, de bladeren massaal van de bomen vallen en de weersvoorspelling niets anders dan ‘regen’ laat zien, wordt het hoog tijd om je zomergarderobe te vervangen voor een variant die goed bestemd is tegen de herfst. Met de Mineo 3in1 jacket ben je als geen ander voorbereid op het onvoorspelbare karakter van het Nederlandse najaar. Waterdicht, winddicht, ademend, gemaakt van gerecycled materiaal, een warm en gevoerd Primaloft binnenjack? Check! Er uitzien om door een ringetje te halen? Dubbelcheck! Ook daar voldoet deze elegante maar sportieve jas namelijk aan. En als je dan een fikse regen-, sneeuw- of hagelbui hebt getrotseerd, droogt deze jas vervolgens als de brandweer. Kun je ‘m direct opnieuw aantrekken bij je volgende regenachtige avontuur. 

Klik hier voor meer informatie over de Vaude Mineo 3in1 jacket


Men’s Mineo Padded LS Shirt

Een fashion item dat ieder decennium, ieder jaar en ieder seizoen overleeft: de houthakkers blouse. Deze oude, vertrouwde favoriet van iedere modeliefhebber kan namelijk altijd en overal. Of je nu het liefst in het bos vertoeft of meer een stadsmens bent. De Men’s Mineo Padded LS Shirt is een gevoerd, omkeerbaar, flanellen overhemd die je gedurende alle weersomstandigheden warm houdt. Zelfs als je staat te bibberen van de kou. Bovendien is ‘ie klimaatneutraal, milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd uit overwegend gerecycled materiaal. Ben je ook nog eens lief voor de planeet.  

Klik hier voor meer informatie over de Vaude Minio Backpack


Vaude Mineo Commuter Briefcase

VAUDE

Niet zo’n type voor een backpack? Of gewoon geen zin om een zware tas op je rug mee te sjouwen terwijl je deze ook gewoon aan je fiets kan bevestigen? Begrijpelijk. Als je alleen van A naar B gaat heb je tenslotte ook niet heel veel meer nodig. De Mineo Commuter Briefcase is een fiets- en aktetas ineen en daarmee ideaal wanneer je dagelijks van huis naar kantoor trapt. Door de Plug-and-Ride rail bevestig je de tas gemakkelijk aan je bagagedrager en plug je ‘m er net zo eenvoudig vanaf. Ga je na je fietsrit te voet verder? Dan berg je de rail gemakkelijk op in het daarvoor bestemde zijvak. Niet alleen hier is goed over nagedacht, maar ook over de rest van de vakindeling zijn aardig wat hersens gekraakt zodat je alles vliegensvlug kunt terugvinden. Daarbij is deze multifunctionele tas vuilafstotend en daarmee een ideale kameraad voor het wispelturige stadsleven. 

Klik hier voor meer informatie over de Vaude Mineo Commuter Briefcase

 van