10-04-2016 - Wielrenblad, Nieuws, Magazines - Mikel

Wielrenblad #1 2016

Het eerste nummer is vanaf vandaag verkrijgbaar en abonnees kunnen hem dan ook elk moment op hun deurmat verwachten. Ook deze uitgave staat weer bomvol interessante artikelen, leuke verhalen en mooie fietsen. De uitgave is maar liefst 116 pagina’s dik en heeft voor iedereen wat wils. 

In deze editie hebben we klassieke puisten als de Cauberg onder de loop genomen en is de nieuwe Campagnolo Potenza uitvoerig getest. Daarnaast hebben we gekeken of havermout inderdaad de optimale brandstof voor op de fiets is en staat de nieuwe editie natuurlijk weer vol met leuke routes, columns, weetjes, trainingstips en nog veel meer! Voor de mensen die echt niet meer kunnen wachten hebben wij hieronder alvast een kleine preview van het magazine neergezet, zodat je ongeveer weet wat je kunt verwachten.

Inhoud Wielrenblad #1 

3. Voorwoord
6. Fiets in focus
12. De Buit
14. Route Emilia Romagna – Verucchio & Rimini, Italië
22. Column Rik
24 Pedaalridders: De hipster
26. Campagnolo Potenza
32. Mijn fiets: Kapper Cees
34. Brandstof: Havermout
38. Geadopteerd: Groene Hart Wielerclub
44. Column Nico
46. Ken uw zadel
48. D’r op & D’r over: Cannondale Supersix Evo Hi Mod
50. Op bezoek bij: The blue tool company
56. In balans: bochtentechniek
58. Etalage
70. Interview wielercoach Neal Henderson
74. Duurtest: Canyon Aeroad CF SLX 8.0 Di2
80. Wielerverhaal: De wedstrijd
84. Wielrenblad onderzoekt zwabberen
88. Hellingweetjes: Cauberg
90. Column Jeanine
92. Rondje van Mathieu
96. Route Texel
106. Dames fietsen
112. D’r op & D’r over: Eddy Merckx Mourenx ’69
114. De laatste slag

Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word voor het gemak abonnee, en ontvang alle nummers lekker thuis. Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk om het nieuwste nummer weer los te bestellen in onze webshop, dit geldt tevens ook voor de andere nummers van Wielrenblad die je eventueel voorbij zijn gegaan. Ben je nog niet thuis maar wil je wel al het magazine lezen? Dan kun je ook het nummer in onze Soul Kiosk App bekijken!

Wielrenblad blog: hét blog voor en door wielrenners

Naast het magazine Wielrenblad, geniet je online van het Wielrenblad blog. Dit blog wordt beheerd
door de makers van Wielrenblad, die net als jij maar wat graag op de racefiets stappen. Een magazine
en blog voor en door wielrenners dus! Hier vind je alles over wielrennen: van informatieve artikelen en
nieuws tot inspirerende verhalen, foto’s en video’s. Ontdek het zelf op ons blog!

Wielrennieuws

Voor het laatste nieuws op het gebied van wielrennen, check je onze nieuwspagina. Hier verzamelen we al onze blogs over aankomende wielerrondes, nieuwe racefietsen en andere musthaves voor fietsers. Maar ook over nieuwe of verbeterde parcoursen en fietsroutes bijvoorbeeld. Kortom: alles wat nieuw is op het gebied van wielrennen, lees je hier als eerste. Zo ook een aankondiging van de nieuwste editie van Wielrenblad natuurlijk!

Tips & tricks voor het wielrennen

Vraag jij je soms wel eens af hoeveel je moet trainen voor een wielerronde? En of het verstandig is om te fietsen als je niet helemaal fit bent of een bepaalde blessure hebt? Of ben je benieuwd hoe je jouw techniek op de racefiets kunt verbeteren? En waar moet je nou precies op letten bij de aanschaf van een nieuwe racefiets of andere benodigdheden voor tijdens het wielrennen? Het antwoord op deze – en nog veel meer – vragen, vind je in de categorie tips & tricks op ons blog!

Leesvoer voor iedere wielrenner

Zit je even niet op je racefiets, dan hebben wij wat lekker leesvoer voor je. In deze categorie van ons blog vind je interessante achtergrondverhalen over uiteenlopende thema’s. Van recente onderzoeken op het gebied van wielrennen tot interviews met bekende en minder bekende fietsers en fietsfanaten. En van nieuwe ontwikkelingen binnen de fietssport tot de mooiste fietsroutes. Met dit leesvoer vermaak jij je prima wanneer je een dag niet op de fiets zit!

Wielrenblad online

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de nieuwste editie van Wielrenblad? Op ons blog lees je het altijd meteen als er een nieuwe editie van ons magazine uit is. Je vindt hier een preview van een aantal artikelen en krijgt zelfs al een sneak peek in het nieuwe magazine. Bovendien geven we een overzicht van de gehele inhoud van het magazine. Zo weet je precies wat je in de nieuwste editie van Wielrenblad kunt verwachten. Ben je (nog) geen abonnee van Wielrenblad? Dan kun je de (digitale) uitgave direct via de webshop bestellen. Of word abonnee, zodat je Wielrenblad altijd als eerste op de mat ontvangt!

 van