01-09-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Wikkit Cycles lanceert website

Handgemaakt van stijf en licht Aluminium, door tovenaars met het lasapparaat met ultieme precisie in elkaar getoverd. Als een perfect gekookt eitje afgebakken in de oven om op de juiste plek de flex en sterkte te realiseren. Een ongekend stijf frame in tijdloze vormgeving. Dat is de kwaliteit die Wikkit levert. 

Geometrie

Geometrie is slechts een verzameling getallen die beweren de juiste te zijn. Het gevoel van een Wikkit valt niet te meten. Een Wikkit moet je ervaren maar als je toch de getallen wilt zien dan kun je hier de Wikkit Productsheet downloaden.

Oprichter J.J. Ruckus

Wikkit wil functionele en onderscheidende fietsen maken met daar waar mogelijk Europese componenten en materialen. Wij geloven in de kracht van Europa en de ambachtelijke liefdevolle produktie waarbij wij als Wikkit zijnde dicht bij de bron kunnen opereren en communiceren. Natuurlijk gebruiken we componenten uit exotische verre oorden, maar vooral proberen we het “Westers” te houden.

Wikkit streeft ernaar op vele manieren een positieve invloed uit te oefenen en te laten zien dat het best allemaal wat anders mag. We proberen dit te bereiken door onze creativiteit, onze commerciële activiteiten en onze betrekkingen met anderen, door vrijwillige bijdragen en door de vele andere manieren waarop we in interactie zijn met de samenleving èn de fietssport.

Meer informatie

Naast het virtuele medium werkt men momenteel aan een echte showroom. Medio september kun je Wikkit hier komen bezoeken en de fietsen persoonlijk testen. Voor meer informatie kun je terecht op de gloednieuwe website. Daarnaast kun je via +31 (72) 711 82 04 ook telefonisch contact opnemen met Wikkit. Vraag naar J.J., Dennis of Erik want zij zullen je graag te woord staan.

 van