25-04-2013 - Mountainbiken, Nieuws

Win een loep op je favoriete Cube tijdens Limburgs mooiste

Op 24 en 25 mei staat Limburgs Mooiste op de agenda, daar heeft Cube leuke dingen voor gepland. Het evenement is bekend om de brede keuze uit verschillende tochten (lussen) die op de mountainbike of racefiets gereden kunnen worden door enthousiaste fietsers. Vrijdag de 24e staat geheel in het teken van het testen van fietsen. Een mooi parcours is aangelegd om de verschillende Cube bikes te testen.

De Cube…your loep win actie gaat vrijdag 3 mei van start waar jij je favoriete Cube testbike kan winnen om een toertocht mee te rijden. Wissel je eigen fiets in voor een splinternieuwe Cube testbike en rij jouw geplande lus nu nog sneller en ervaar het echte Cube gevoel.

Hoe win jij een Cube…your loep? Op 3 mei wordt de eerste Cube bike verloot op de Facebook pagina van Cube. Het exacte model en maat wordt geplaatst en degene die het meest overtuigend is dat hij moet winnen mag zijn fiets zaterdag 25 mei op Limburgs Mooiste komen inruilen. Cube overtuigen kan door middel van foto’s, Likes, Shares, originele berichten etc.

Het Cube Nutswerk MTB Team is het hele weekend aanwezig met de officiële racestand hier voorzien de renners je van handige tips voor toertochten en races. Tijdens de testdag zijn de Cube Nutswerk rijders beschikbaar voor tips op het parcours. Cycling Team Cube DeLeasewinkel.nl doet vrijdag mee aan de FLM Race dat geheel in het teken staat van de nationale KNWU clubcompetitie voor elite-, belofte-, en amateurs rijders.

De Cube en Cube Nutswerk stand zijn te vinden naast de Cube finish boog die centraal op het terrein over het parcours zal worden geplaatst. Klik deze link om naar de Facebook pagina te gaan voor de CUBE…your loep WIN actie.

 van