26-05-2021 - Wielrenblad, Nieuws

10de editie: Ronde van de Westfriese Omringdijk!

Op zondag 4 juli 2021 vindt de 10e editie van de Ronde van de Westfriese Omringdijk plaats. Ooit beschermde deze dijk mens en dier tegen het zoute water. Nu slingert dit 126 kilometer lange monument door het Westfriese landschap. Fiets mee over De Grôte Daikboekel!

Vanuit Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik of Schagen kun je op zondag 4 juli 2021 jouw Ronde van de Westfriese Omringdijk starten. Ontdek tijdens een rit van 50, 80 of 135 km een deel of de volledige Omringdijk met culinaire en culturele stops. Zie de routes op de onderstaande foto!

Exclusieve partnerkorting!

Veel mensen kijken er naar uit om weer te gaan fietsen met elkaar tijdens een gezellig evenement. In samenwerkingen met de ronde van de Westfriese Omringdijk kunnen wij jullie in de periode van 24 tot en met 6 juni blij maken met een exclusieve partnerkorting van 15% op de tickets voor het evenement! Gebruik de code Wielrenblad om de korting te verzilveren.

Westfriese Omringdijk ronde

Houd de website van de Westfriese Omringdijk of Le Champion in de gaten voor de opening van de inschrijvingen!


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van