10-01-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Steven Rooks Challenge: Derde editie

De 3e editie van de Steven Rooks Challenge, voorheen Rooks Theunisse Classic, staat voor zaterdag 10 mei 2014 op de kalender. De start en finish zijn dit jaar gepland in de wielerstad bij uitstek: Valkenburg aan de Geul. 

Parkhotel Valkenburg, ook dit jaar weer hoofdsponsor, tekent voor de startlocatie en de finishlijn is getrokken vlak na de Cauberg. De start is tussen 8 uur en 10 uur en er is voldoende gelegenheid te parkeren bij de startlocatie. Na afloop ligt er voor alle deelnemers bij Parkhotel Valkenburg een unieke herinnering klaar.  Er is voldoende douche- en kleedgelegenheid in het hotel.

De routes van 100 kilometer met 1700 hoogtemeter en 150 kilometer met 2500 hoogtemeters voeren door de Zuid-Limburgse heuvels met als laatste 15 kilometer een schitterende finale met de Eyserbosweg, de Keutenberg en de Cauberg. Steven Rooks heeft vele onbekende heuvels opgenomen in het uitdagende parcours van beide afstanden.

Het is vanaf heden mogelijk om je in te schrijven voor de Steven Rooks Challenge. Dit kan uiteraard via de website, inschrijfkosten zijn € 20,- voor NTFU leden en € 22,- voor niet-leden. Als u 10 leden aanmeldt, betaalt u voor 8! Onder de eerste 200 deelnemers verloten we een leuke prijs. Voor meer informatie en inschrijvingen verwijzen we je naar de website van de organisatie.

 van