21-04-2021 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer, Magazines

Access #1 2021 is uit!

De eerste editie van Access in 2021 is nu verkrijgbaar! In deze nieuwste editie lees je over Team Manera op de tofste spots in Frankrijk, een interview met Stig Hoefnagel en hoe doe je nu de perfecte backroll to toeside?

Bestel Access 1# 2021 hier!

Het paradijs in je achtertuin

Normalieter gaat het Manera-team op kiteboard-trip naar exotische koude streken als Ijsland, Vancouver-eiland, Hebriden, Tasmanië en vorig jaar nog Kamtsjaka. Maar dat zat er door de pandemie de afgelopen tijd niet in. De riders moesten verplicht in eigen land blijven. Toen werd er maar besloten om een rondje spots te doen in Frankrijk met de Franse teamriders. Dat viel niet tegen.

Team Olympia

Sam Aben en Roderick Pijls, twee allround kitesurfers, willen meedoen aan de Olympische Spelen kitesurfen. Daar zullen ze op de foil proberen zo snel mogelijk de finishlijn te halen. Roderick geeft ons een kleine update van hoe de zaken ervoor staan.

Back roll toeside

De backroll to toeside is al een super leuke trick om te leren. Eentje dje je al snel onder de knie kunt krijgen. Door net anders te landen kan jeer weer een hele andere draai geven, zoals met een extra trail-grab of bijvoorbeeld tijdens de landing een hand los te laten! Super dik om aanje kitemaatjes te laten zien natuurlijk. Daarnaast kan de beheersing van de toeside landing je extra controle geven in alle sprongen. Mochtje in de lucht net iets te ver doordraaien of net wat uit balans raken, kan je gewoon doordraaien naar toeside en toch helemaal clean landen!

Inhoud

06. INSPIRE
16. HOW 2 SELFSTART
24. TRAVEL TOUR DE FRANCE
34. TEAM OLYMPIA
38. FRESH
48. HOW 2 BACKROLL TO TOESIDE
50. INTERVIEW STIG HOEFNAGEL
58. SUPER SWELL SATURDAY
64. TRAVEL VANLIFE
70. REVIEWS
82. TOT LATER OP HET WATER

NU VERKRIJGBAAR IN DE WEBSHOP!


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram!

 van