20-11-2013 - Mountainbiken, Nieuws

Achterhoeks Wielerspektakel – 24 november

Aanstaande zondag zal voor de derde keer het Achterhoeks wielerspektakel georganiseerd worden. Een evenement waarvan de gehele opbrengst naar Kanjers voor Kanjers zal gaan. Dit is een stichting die zich inzet voor lokale projecten ten behoeve van het welzijn van kinderen, voornamelijk op het gebied van sport en spel.

Op het programma staan onder andere: een veldrit-wedstrijd, een veld-toertocht die in lengte varieert van 35 – 80 kilometer , diverse MTB clinics, jeugdevenementen en de eerste Belkin fanclubdag. Daarnaast kunnen de deelnemers gebruik maken van douches en is het evenemententerrein voorzien van een bewaakte fietsenstalling.

John Theissen is actief als medeorganisator en bestuurslid van Kanjers voor Kanjers. “De Achterhoek telt opvallend veel wielertoppers in verschillende disciplines. Denk aan Robert Gesink, Tristan Hoffman en Jelle van Gorkom (BMX). Alle drie zijn zij ambassadeur van Kanjers voor Kanjers. Vergeet ook zeker Joost Wichman, Anneke Beerten en Loes Gunnewiek niet. Zij zijn absolute toppers. Mede om die reden is het idee van het Achterhoek Wielerspektakel geboren”.

Het Achterhoek Wielerspektakel belooft dus een spectaculair evenement voor jong en oud te worden, op een unieke locatie in de Achterhoek. Voor meer informatie en eventuele inschrijving verwijzen we je door naar de website van de organisatie.

 van