26-09-2013 - Mountainbiken, Nieuws

AGU Cold Season collectie

AGU heeft onlangs de Cold Season collectie gepresenteerd en volgens het merk wordt met deze nieuwe collectie iedere sportieve fietser op maat bediend. Wij zullen alvast een aantal hoogtepunten uit deze collectie kort belichten, voor een overzicht van de gehele collectie kan je uiteraard terecht op de site van AGU. AGU heeft daarnaast ook een video uitgebracht om de Cold Season lijn te introduceren, deze kan je hieronder bekijken.

 

[youtube id=”pgBD7L4y5KE”]

 

AGU1

– AGU Bormio jack: Een winddicht en waterafstotend jack met een unieke uitstraling doordat er gespeeld is met vlakverdeling. Het jack is verkrijgbaar in verschillende kleuren heeft een aantal speciale features: ventilatiesysteem op de rug, extra Lycra mouweinden, drie achterzakjes en strategische reflectie.

 

 


AGU3– Cold Season voor dames: 
Het aantal fietsende vrouwen wordt steeds groter en daarom is de collectie Cold Season Ladies uitgebreid. Het warme damesjack Luserna heeft een winddichte voorzijde en een comfortabele v-kraag met fleece binnenzijde. De warme Intensa damescollant is voor extra draagcomfort voorzien van een anatomisch gevormde brede band.

 

 

AGU2

– Inverno: De broekencollectie is weer volledig aangepast en onder de naam Inverno zijn drie nieuwe modellen geïntroduceerd. De Inverno Light voor het vroege voorjaar en het najaar, de Inverno Plus is voor de koude winterse dagen en de windproof Inverno Plus Wind beschermt de fietser tegen de echt koude dagen met een snijdende wind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 van