14-09-2015 - Snowboarden, Nieuws

‘Alles voor je kind’

Hoe ver ga je voor je kind? Dat is de vraag die Katja Schuurman zich afvraagt in het programma ‘alles voor je kind’. Katja volgt een jaar lang acht jonge talenten en de ouders van deze kinderen.  

In Alles voor je kind volgt Katja Römer-Schuurman gezinnen met kinderen die een bijzonder talent hebben. Ze willen de wereldtop bereiken in sport, dans of (klassieke) muziek.

Op zeer jonge leeftijd verlaten ze hun vertrouwde leventje om te trainen bij de beste trainers van de wereld of om daar carrière te maken. Maar niet alleen hún levens staan volledig in het teken van de droom die ze najagen: ook de levens van hun ouders en broertjes en zusjes worden er door bepaald. Ouders passen hun werktijden aan of zeggen zelfs hun baan op om hun kind te kunnen begeleiden waardoor het ook op financieel vlak een grote verandering is.

Een van deze kinderen is alpinesnowboardster Michelle Dekker. Michelle komt uit op World-cup niveau en deed mee aan de olypmische Spelen van Sochi in 2014. Katja en de crew filmde op wedstrijden en trainingen maar vooral in haar thuis situatie. Kijk hier de volledige aflevering over de snowboardster.

De andere talenten die in de verschillende uitzendingen centraal staan, zijn onder meer kitesurfster Isabeau en pianotalent Ranger.

 

 van