29-03-2023 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

White Pearl Mountain Days 2023

Zon, ski, geluid en de beste culinaire hoogstandjes op de berg tijdens het meest ontspannen sunski-evenement van de Alpen: sinds afgelopen vrijdag staat het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn in het teken van de White Pearl Mountain Days gepresenteerd door Visa. Afgelopen vrijdag 24 maar 2023 ginge de White Pearl Mountain Days 2023 met een knaller van start. 270 km fantastisch geprepareerde pistes, toffe sounds en een relaxte sfeer maakten van het eerste weekend de beste springshredder van de Alpen.

Vanaf het begin werden de afzonderlijke locaties bestormd door talloze fans van de White Pearl Mountain Days. “De start van de White Pearl Mountain Days van dit jaar was absoluut briljant en we zijn er trots op dat we met dit unieke evenement sterke accenten kunnen leggen voor sportief lenteskiën in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Onze gasten genieten niet alleen van geweldige skidagen, maar ook van coole beats, culinaire hoogstandjes en een geweldig sociaal programma”, zegt Manuel Hirner, directer van Bergbahnen Saalbach-Hinterglemm.

White Pearl Mountain Days

Perfecte skidag in de Home of Lässig

Skiën in de zon, entertainment, culinaire hoogstandjes en actieve levensstijl – deze combinatie is het succesrecept van de White Pearl Mountain Days. ‘s Ochtends met vrienden in perfecte omstandigheden over pistes in het Skicircus, tot je ‘s middags in een ligstoel geniet van het stralende lenteskiweer en je vitamine D in de zon opdoet. De lenteachtige temperaturen bieden de perfecte ambiance voor unie zonneski-momenten.

De White Pearl Mountain Days van dit jaar opende met DJ Tom Pool en de jonge operazangeres Sophie Schwerthöffer (bekend van de RTL-show ‘Das Supertalent” en verschillende opera’s) in de legendarische Xandl Stadl in Hinterglemm: daar klonk 10 dagen lang het openingsschot van “Alpine Lifystyle” met meer dan 80 internationale DJ’s en live-acts, een gevarieerd fitnessprogramma voor wintersporters en culinaire specialiteiten op het hoogste niveau – en dat alles met gratis toegang!

Marco Pointer, CEO van Saalfelden Leogang Touristik GmbH, is opgetogen: “De White Pearl Mountain Days in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn bieden 10 dagen de gelegenheid om het lenteskiën met al zijn voordelen te vieren. We zien de White Pearl Mountain Days als de perfecte naast het skiën in de zon. Na het skiën in de lentesneeuw is het tijd om je voeten omhoog te leggen en te genieten van de culinaire en muzikale hoogstandjes van de High Non en Sundowner Sessions. We zijn vooral blij met de internationale line-up van dit jaar. Ster-dj’s zoals Jan Blomqvist, bekend van Burning Man, Coachella en Tomorrowland, doet dit jaar mee.”

Het eerste weekend al veel te bieden

Op zaterdagen zorgden de Zwitsterse dj-legende Jamie Lewis (genomineerde voor een Grammy Award 2017) en Paul Lomax met tal van live-acts (zand, elektrische gitaar, viool) voor een geweldige sfeer op de Reiteralm in Hinterglemm. Op zondag bracht DJ, producer, zanger en songwriter Marten Lou het publiek in vervoering bij “Der Schwarzacher”. Rayco Santos trad ook op op de Hendlfischerei in Leogang voor een indrukwekkend bergdecor. De internationale maar ook nationale DJ line-up inclusief de vele live acts trok in het eerste weekend al vele bezoekers naar het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

“We zijn er trots op dat we voor het eerst de presenterende partner van de White Pearl Mountain Days in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zijn. Samen met Anna Veith, onze lokale partner, hebben we een aantal veelbewogen dagen ter plaatse gepland en zullen we laten zien hoe handig, gemakkelijk en veilig is het om tijdens het skiën met Visa te betalen – van de gondel tot het eten in de berghut”, legt Stefanie Ahammer, Country Manager Visa Austria, uit over de nieuwe samenwerking.

Actieve levensstijl als perfecte match voor skiën, entertainment en culinair genieten

Om de enerverende dag op de White Pearl Mountain Days fit te beginnen, wordt elke dag een breed scala aan activiteiten aangeboden. De energieke “Fit with Beat”-sessies garanderen een goed humeur en combineren training met muziek. Degenen die iets intensers willen, kunnen hun dag ook beginnen met een HIIT in de ochtend om de bloedsomloop echt op gang te brengen. Er worden ook ochtendyogasessies aangeboden voor een perfect gebalanceerde start van de dag.

Het beste moet nog komen!

Het meest relaxte zonneskiën in de Alpen is nog lang niet voorbij! De komende dagen zullen de White Pearl Mountain Days, die lopen tot en met zondag 2 april 2023, nog veel meer sportieve en muzikale hoogtepunten bevatten, zoals Jan Blomqvist op donderdag 30 maart, op de Maisalm in Saalbach of Avaion op zaterdag, 1 april vanaf 16:30 uur in het Adler Resort in Hinterglemm. Een must voor alle fans van White Pearl Mountain Days is de afsluiter met Tube & Berger feat. Frank Klassen met de electro-cello op zondag 2 april vanaf 11:30 uur op de Wieseralm, die het evenement dit jaar goed zal afsluiten.

Wil je meer weten het gedetailleerde programma-overzicht? Klik dan hier!


Voor meer nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Soul en volg ons op Facebook en Instagram!

 van