30-03-2023 - Snowboarden, Leesvoer, Skiën, Leesvoer

Animø Optics – Review

De Animo-Optics is een Nederlands skibrillenmerk en is pas sinds 2020 op de markt. Afgelopen seizoen was deze bril niet te missen op de pistes. Animø claimt een kwalitatief hoogwaardige en functionele skibril te hebben ontworpen. Of dat echt zo is hebben wij voor je ondervonden.

Een van de grootste voordelen van de Animo-Optics skibril is de kwaliteit van het glas. Het glas is gemaakt van polycarbonaat, wat betekent dat het niet alleen duurzaam is, maar ook zeer goed bestand is tegen krassen en barsten. Bovendien biedt het glas 100% UV-bescherming, waardoor je ogen beschermd blijven tegen de straling van de zon. Mocht het wat minder mooi weer zijn, is Animo zo vriendelijk geweest om er een extra slecht-weer lens bij te leveren. Deze is makkelijk te verwisselen met de gekleurde lens en geeft je een stuk beter zicht bij een potdichte afdaling.

Een ander geweldig kenmerk van deze skibril is de anti-condenslaag op het glas. Dit betekent dat de bril niet snel zal beslaan, zelfs niet als je hard aan het skiën of snowboarden bent. Dit zorgt voor een helder en onbelemmerd zicht tijdens het sporten.

De Animo-Optics skibril heeft ook een comfortabel en goed passend ontwerp. De bril past goed op je gezicht en is voorzien van een verstelbare band die ervoor zorgt dat de bril niet verschuift tijdens het sporten. Bovendien is de bril compatibel met de meeste helmen, zodat je hem veilig kunt dragen tijdens het skiën of snowboarden.

Al met al is de Animo-Optics skibril een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en functionele skibril. Met de duurzame constructie, 100% UV-bescherming, anti-condenslaag en comfortabele pasvorm, zal deze skibril je zeker niet teleurstellen.

Check het hele assortiment op de website!


Voor meer nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Soul en volg ons op Facebook en Instagram

 van