01-03-2023 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

Red Bull SPECT Eyewear start nieuwe samenwerking met Kubus Sports

Kubus Sports is de trotse, nieuwe distributeur van Red Bull SPECT brillen in de Benelux. De Oostenrijkse optiekspecialist MPG is de samenwerking aangegaan om de Europese positie op de markt verder uit te breiden – met als resultaat dat Kubus Sport nu één van de sterkste merken wereldwijd in huis haalt. Met ons brede assortiment binnen diverse categorieën denken we de ideale aanvulling gevonden te hebben met de lifestyle-, ski- en watersportbrillen. 

MPG (een van de grootste lenzenmakers in de EU en o.a. eigenaar van Eye Wish) is overtuigd van de succesvolle en langdurige geschiedenis van distributie van sportmerken van wereldklasse op de respectievelijke markten. Het bedrijf, al zeventig jaar specialist in Oostenrijkse brillen, bezit een 10-jarige licentie met Red Bull. Zo produceert Red Bull SPECT Eyewear zonnebrillen en goggles, in combinatie met de optische expertise van MPG én de dominante aanwezigheid van Red Bull in extreme- en actiesporten.

Philipp Greilberger – Algemeen Directeur Red Bull SPECT Eyewear
“In 2022 zijn we begonnen onze distributie-aanpak in veel Europese en internationale landen opnieuw op te zetten, op zoek naar de juiste partners om ons merk naar hun thuismarkten te brengen. Met Kubus Sports hebben we een partner gevonden die een bewezen staat van dienst hebben in het distribueren van merken op een duurzame en consistente manier. Het bedrijf heeft sterke relaties opgebouwd met een breed retail landschap. We kijken ernaar uit om in samenwerking met hen onze merkaanwezigheid in de Benelux naar een hoger niveau te tillen.”

Joep Paumen – Brandmanager Kubus Sports (wintersport, hockey en padel)
Sport is onze passie – en zit in ons DNA. We zijn meer dan blij om met Red Bull SPECT te gaan samenwerken in de Benelux-markt. Red Bull SPECT past perfect in onze bestaande categorieën fun- en wintersport en de merken zullen van elkaar profiteren. In deze categorieën hebben we sterke relaties in de hele Benelux.”


Voor meer nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Soul en volg ons op Facebook en Instagram!

 van