07-03-2022 - Mountainbiken, Nieuws

Aqua2Go Pro – Getest

Getest

Wanneer je thuis geen plek hebt om je fiets af te spuiten of geen wateraansluiting hebt, ben je aangewezen op autowasstraten of een emmer met sop. Je kunt je leven een stuk makkelijker én prettiger maken met een mobiele reiniger zoals de Aqua2Go Pro. Deze reiniger heeft een oplaadbare batterij en ruime inhoud van maar liefst twintig liter en wordt geleverd met veel verschillende accessoires, waaronder een borstel, spuitpistool en douchekop. Het geheel werkt zeer intuïtief, de batterij zorgt voor power middels een aan- en uitknop. De slang aanklikken, een spuitstuk kiezen en klaar. We starten met de kop van het pistool te verstellen, dit kan van een harde straal tot een fijne mist. De druk van de Aqua2Go pro is hard genoeg om stukken aangekoekte modder los te krijgen. Zelfs zo hard dat we voorzichtig om lagers heen werken, van drie tot tien bar.

Kenmerken

Twintig liter is echt ruim voldoende voor twee fietsen, als je een beetje zuinig bent red je er ook nog wel drie mee. Ook mooi, je kunt de slang uit het reservoir tevens in een beekje hangen en daar ongelimiteerd water uit pompen. Over de accu hoef je je geen zorgen te maken, maar liefst dertig minuten levert de 2500 mAh batterij vermogen. Slim: de verwijderbare batterij is tevens een zaklamp, hij laat zich los als accupack inzetten en het geheel kan eventueel via de sigarettenaansteker van de auto weer worden opgeladen. Omdat twintig liter best wat weegt zitten er wielen onder, alsook een inklapbaar handvat, zo verplaats je de Aqua2go eenvoudig.

Eigenlijk is over alles nagedacht, de machine is op verschillende manieren te gebruiken, op te laden en hij werkt als bikewash zeer goed, zeker wanneer je het poetsen combineert met een wasmiddel en borstel. Fijn is ook dat de washer makkelijk mee in de auto gaat, zo kun je direct na het biken je fiets op de parkeerplaats schoonmaken, zodat ie thuis warm en droog op zijn plek kan. Wat ons betreft een onmisbaar stuk gemak.

+ Breed inzetbaar 

+ Veel slimme extra’s 

+ Werkt goed

 Hebben we niet kunnen vinden

Prijs € 241,95

Voor meer informatie over de Aqua2Go pro klik hier.


Deze Aqua2Go pro staat in Up/Down #5 2021, oftewel de special Lets Ride Bikes. Een special waarin de werelden van Wielrenblad en Up/Down Magazine samen komen! Lets Ride Bikes 2021 is te bestellen in de Soulwebshop. Ook is het blad beschikbaar in de Soul Kiosk AppVoor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram! 

 van