12-03-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Bikeshop Amersfoort vergroot assortiment

Bikeshop Amersfoort heeft zijn assortiment vergroot! De winkel die naast racefietsen, gewone fietsen, mountainbikes, trekkingfietsen ook allerlei andere fietsspullen verkoopt heeft zijn assortiment uitgebreid met de sportvoeding van Etixx. Bikeshop Amersfoort heeft een zeer uitgebreid assortiment, waar iedere fietser terecht kan. 

De sportvoeding van Etixx ondersteunt je op een vijftal gebieden namelijk:

  • Gezondheid
  • Uithoudingsvermogen
  • Prestatie
  • Kracht
  • Herstel

De vijf gebieden waarin Etixx actief is, zijn gemakkelijk te onderscheiden, elk gebied heeft namelijk zijn eigen kleur. Op de verpakking van de voeding is dus gemakkelijk te zien of je te maken hebt met bijvoorbeeld een gezondheidsproduct of een herstelproduct. Het gebied gezondheid heeft een groene kleur, uithoudingsvermogen een roze kleur, prestatie een rode kleur, kracht een blauwe kleur en herstel een oranje kleur.

Daarnaast is de nieuwe zomer collectie van Castelli al binnen. Je kunt dus al naar Bikeshop Amersfoort om een nieuwe zomeroutfit te kiezen.

Op de website van Bikeshop Amersfoort kun je meer informatie vinden over de sportvoeding van Etixx en de kleding van Castelli.

 

 van