21-03-2016 - Kitesurfen, Nieuws

BOOST2 … boven verwachting!

De Boost2 is een high performance kite van FLYSURFER geschikt voor verschillende type kitesurfen. De kite is geschikt om te surfen in de golven of om full-on freestyle te kitesurfen. De Boost2 is een echte crossover kite voor de magische momenten op het water.

Het development team heeft bij het ontwerpen van de kite gebruikt gemaakt van geavanceerde 3D techniek, Hiermee hebben ze het Kite frame opnieuw ontworpen voor ultieme controle en stabiliteit. Zelfs bij weinig wind kan de kite gebruikt worden dankzij zijn aërodynamische shape. Met het vlake boog ontwerp met vijf struts is de kite ideaal voor hoge airs. De fine-tuned bar feedback en precisie sturing geeft volledige controle voor een zachte landing in de meest ruige condities.

De kite beschikt over een self launch systeem waardoor de kite makkelijk de lucht in gaat. Hiervoor dien je alleen de bijgevoegde zandzak aan de kite te koppelen en de lijnen strak te houden, de kite zal vanzelf op het juiste moment opstijgen.

De BOOST2 is een gebruiksvriendelijke kite waar de gebruiker in verschillende condities op kan rekenen. Als je een hoog springende freerider, hydrofoiler of airstylist bent dan is deze kite iets voor jou!

Bekijk hieronder de video van de nieuwe kite van FLYSURFER. Voor meer product informatie kunt u terecht op de webpagina van FLYSURFER.

 

 van