Brooks komt uit met nieuwe Scape Travel Bags

Waar je ook heen wilt, in alle omstandigheden en voor al je reizen. De nieuwe Brooks Scape Travel Bag collectie bestaat uit tassen voor gravel ritten, bikepacking, touring en woon- werkverkeer en biedt uitstekende kwaliteit die je van Brooks England gewend bent. De tassen kunnen worden ingedeeld in zadel-, stuur-, frame- en bagagedragertassen. Alle tassen hebben een weloverwogen ontwerp en een zorgvuldige constructie.

Brooks Scape Travel Bags

Zoals je inmiddels van Brooks gewend bent is er ook veel aandacht besteedt aan de kleinste details. De nieuwe Brooks Scape tassen collectie is ontworpen om te voldoen aan de behoeften en eisen van lange-afstandsfietsers en bikepackers. Ze kunnen natuurlijk ook goed gebruikt worden tijdens alledaagse trainingen, gravel ritten, fietsforenzen en door degene die in en rond de stad een boodschap moeten doen.

De modulaire samenstelling van de Scape-serie zorgt ervoor dat het volume eenvoudig kan worden opgeschaald. De tassen zijn gemaakt van een slijtvaste en waterdichte stof en bestaat uit duurzame onderdelen en details. De collectie heeft verschillende opties voor zowel korte ritten als ruimere tassen voor langere avonturen. Een slim systeem geeft verschillende bevestigingsmogelijkheden voor op de fiets.

Brooks Scape Travel Bags

Veelzijdige, modulaire opslag

De 10-delige Brooks tassen collectie bestaat uit grote en kleine voor- en achtertassen: een rolvormige stuurtas, een kleine en compacte stuurtas, verschillende zadeltassen, frame- en bovenbuis tassen. Alle Scape tassen zijn voorzien van nylon versteviging, Hypalon klittenband en betrouwbare Klick Fix® hardware voor talloze mogelijke configuraties voor zowel op de fiets als aan elkaar.

Klaar om elke storm te doorstaan

Om zware regenval en ruw weer aan te kunnen, zijn de Scape tassen opgebouwd uit een combinatie van waterdicht 660D polyester, PFC- en PVC- vrij nylon. Een balans tussen een hoog draagvermogen en flexibele opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat deze bestand zijn tegen scheuren, schuren en UV-licht. Ook is voor deze tassencollectie gebruik gemaakt van een gecertificeerde premium stof waardoor de tassen waterdicht zijn tot tenminste 50.000 waterkolom. Door gebruik te maken van een geavanceerde en hoogfrequente lasmachine zijn de naden tussen de twee lagen materiaal zo sterk als de stof zelf.

Brooks Scape Travel Bags

Details zoals de sluitingen, gesealde ritsen en flappen zorgen er ook voor dat de Scape Travel Bag collectie de hoogste standaard op het gebied van waterdichtheid bereikt. Zo kunnen de fietstassen onder alle weersomstandigheden en gedurende een lange periode gebruikt worden. Volgens de International protection norm IPx4 zijn ze tassen vanaf alle kanten beschermd tegen water.

Ontworpen voor fietsers

Naast dat de inhoud droog blijft, blijft deze ook veilig, georganiseerd en makkelijk toegankelijk. De functionele en aerodynamische ontwerpen, de gewatteerde secties, de aluminium ritstrekkers en de variërende opslagvolumes maken elk uitstapje gemakkelijker. Ongeacht de afstand of de moeilijkheidsgraad van de rit.

Brooks Scape Travel Bags

De ideale reisgenoten

Als perfecte aanvulling op de nieuwe Scape collectie brengt Brooks ook een speciale versie van het klassieke C17 Cambium zadel uit in een nieuwe groene kleur. Aanvullend hieraan een bijpassend rubberen stuurlint.

Voor meer informatie over de nieuwe producten kan je terecht op de website van Brooks England.

 van