24-11-2014 - Snowboarden, Nieuws

Built to Ride series

Ride Snowboards komt met een nieuwe webserie: Built to Ride. Deze webserie bestaat uit vier delen waarin de teamriders van Ride in actie komen in Noord-Amerika en Japan. 

Episode 1

Quebec City staat bekend om zijn winters die vroeg beginnen en ijskoud zijn. Vorig jaar gingen Alex Cantin, Austin Hironaka en een aantal vrienden naar de besneeuwde stad om heftig te shredden.

[vimeo id=”107183343″]

 

Episode 2

Alex Sherman en Austin Hironaka gaan op een Oost-Aziatisch avontuur om de beste streetspots, restaurants en kappers van Japan te vinden. Alex en Austin krijgen steeds meer de smaak te pakken in de straten van Japan.

[vimeo id=”109164400″]

 

Episode 3

Built To Ride Episode 3 is geïnspireerd op een BMX jump track van vijf sprongen met steile lips voor zo veel mogelijk airtime. De course paste perfect in elkaar. Van sprongen met een mellow 6 meter gap tot aan een 15 meter kicker aan het eind. Bekijk Todd Kirby, Derrek Lever, Austin Hironaka en enkele van de andere RIDE teammembers los gaan op de course.

[vimeo id=”110838464″]

 

Episode 4

Het is niet zomaar dat “BC” synoniem is voor zowel British Columbia als backcountry. In het vierde en laatste deel van de Built To Ride serie pakken Beau Bishop, Trevan Zalm en Austin Hironaka hun sleeën en snorkels en droppen in op een aantal van de beste BC poederlijnen van hun jaar. Je krijgt heel veel zin in je eerste poeder dag na het bekijken van de RIDE crew die de verse poeder ript.

[vimeo id=”111559389″]

 van