21-03-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Buster 100: Kleine powerlamp met groots effect

De Buster-serie wordt uitgebreid: na de succesmodellen Buster 200 en Buster 600, komt Sigma Sport met de Buster 100, de kleinste en lichtste powerlamp. Optimale uitlichting bij een lichtprestatie van 120 lumen en 35 meter bereik, maken de Buster 100 ideaal voor gebruik in de stad en tijdens avondritten.

Door de slanke behuizing en het geringe gewicht van 62 gram, is nauwelijks te merken dat de BUSTER 100 op het stuur zit. Daarnaast is de onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding van € 24,95 voor de nieuwe voorlamp van Sigma Sport, zeker aantrekkelijk te noemen.

BUSTER 100_NUGGET_Set_

Als enige Sigma-powerlamp heeft de Buster 100 een permanent verlichte bedieningsknop, die ook in het donker snel gevonden is. Zes lichtmodi zijn de norm binnen de Buster-serie. Naast de drie duurlichtmodi Power (120 lumen), Standaard (60 lumen) en Eco (30 lumen), beschikt de Buster 100 over drie knippervarianten: normaal knipperen, snel knipperen en de zogenaamde SOS-flashmodus.

Afhankelijk van de lichtmodus is een continuwerking van max. 10 uur mogelijk. Via de capaciteits- en oplaadmelding van de touch-knop is direct de actuele oplaadstatus te zien. Met de bijgeleverde micro-USB-kabel is de powerlamp binnen 2 uur weer volledig opgeladen.

Zo klein, zo licht en toch zoveel power. Hoogwaardige materialen maken de Buster 100 robuust en weerbestendig. Het micro-USB-laadcontact wordt door een siliconenplug tegen vuil en stof beschermd. Deze plug laat zich gemakkelijk openen en sluiten.

Nauwelijks groter dan een luciferdoosje is de Buster 100 iedere dag weer de ideale begeleider die in elke broekzak past. Ook is de lamp met zijn 120 lumen heel geschikt als veelzijdige zaklamp.

De Buster 100 modellen zijn nu verkrijgbaar in de winkels!

 

 van