25-05-2018 - Mountainbiken, Nieuws

Cannondale lanceert de Cujo NEO 130

Cannondale, heeft vandaag een nieuwe volgeveerde e-MTB onthuld, de Cannondale Cujo NEO 130. Deze super veelzijdige, vertrouwenwekkende machine maakt ieders innerlijke beest wakker en bezorgt elke rijder – van zondagse avonturier tot regelrechte snelheidsmaniak – altijd en overal maximaal trailplezier.

De Cujo NEO 130 is vervaardigd van het SmartForm C2 Alloy van Cannondale en is gebouwd rond de Shimano STEPS E8000-aandrijving, die garant staat voor onvervalste mountainbike prestaties, natuurlijk aanvoelende assistentie en vermogen zat om langer en harder te gaan op de trails. De robuuste accu van 504 Wh is geïntegreerd in de onderbuis en is hermetisch beschermd. De korte liggende achtervork, grote reach en vlakke balhoofdhoek van 67° geven de Cujo NEO 130 een speels en tegelijk stabiel rijgevoel, terwijl je met de uitgebalanceerde veerweg van 130 mm en de grip van de brede 27.5+ banden je grenzen moeiteloos verlegt.

Cannondale Cujo Neo

De Cujo NEO 130 barst van de bijkomende technische eigenschappen, zoals de stevige plaat die de aandrijving beschermt bij botsingen en de gebruiksvriendelijke modulaire geleiders waarmee rijders de interne kabelgeleiding naar wens kunnen aanpassen. De framedriehoek biedt zelfs plaats voor een bidon, want water is altijd mooi meegenomen. Het resultaat is een machine waarmee het MTB-beest in jou elke trail bedwingt.

Cannondale Cujo Neo 1

De Cujo NEO 130 is op dit moment enkel te verkrijgen in Europa. De lijn telt 4 mannenmodellen (small tot extra large) en één vrouwenmodel (small tot large). Ga voor meer informatie over de nieuwe Cujo NEO 130 naar www.cannondale.com. Volg Cannondale ook op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

 van