06-06-2019 - Nieuws, Wielrenblad

ColTalk – De Giro e finito, de Tour 2019 se réveille!

Deze week vielen de dikke magazines al op de deurmat, voorbereidingen zijn al maanden in volle gang. En die voorpret voor een grote ronde is bijna leuker dan een ronde zelf: vooraf koffiedik kijken, parcoursen doorlichten, pooltjes, ploegen en promo’s maken.

ColTalk

ColTalk doet ook een duit in het zakje. In twee keer een klein uur worden de belangrijkste beklimmingen uit de Tour de France 2019 vanuit verschillende invalshoeken belicht. Wielerhistorie en -data, foto’s, videobeelden, (live-)muziek, met persoonlijke belevenissen maar ook andere wetenswaardigheden. Geen petje op of af, maar wel een quiz met prikkelende quizvragen. Het passeert allemaal de revue!

Coltalk is een gezamenlijke productie van Menno Anker, Michiel van Lonkhuyzen en Richard van Ameijden. In 2019 gratis toegankelijk voorafgaand aan de Tour (en later La Vuelta). Let op: vooraf aanmelden via de locatie! Zie www.coltalk.nl

Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines  kijk op Ridersguide.nl. Altijd up to date en vijf keer per jaar het mooiste Wielren magazine op de mat en in je broekzak? Klik dan nu hier en wordt abonnee op Wielrenblad!

 van