11-12-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Cube & OWD op Zesdaagse van Rotterdam

CUBE is dit jaar aanwezig op de Zesdaagse in Rotterdam van 8 t/m 10 januari. Op het terrein van het nieuwe WielerPlaza in het Sportpaleis kunnen bezoekers kennis maken met het 2016 assortiment van CUBE.

Op de stand van CUBE zullen onder andere de nieuwe racemodellen gepresenteerd worden, zoals de supersnelle Litening, waar Team Wanty-Groupe Gobert sinds afgelopen jaar op rijdt. Ook de gloednieuwe Attain en comfort racer Agree zijn te bekijken evenals de Aerium, CUBE’s tijdritfiets, en de cyclocrossmodellen. Op vrijdag en zaterdag is het WielerPlaza geopend van 18.00 – 23.00 uur en op zondag van 10.00 – 17.00 uur. De entree bevindt zich op de eerste ring van het Sportpaleis in Ahoy. CUBE Bikes is te vinden op stand 14.

Ook Oneway Distribution is van 8 t/m 10 januari te vinden op stand 12 in de WielerPlaza op de Zesdaagse van Rotterdam. Tijdens dit evenement tonen zij het nieuwste assortiment van de merken SQlab, Spiuk Custom, Scope en Syntace. Als klapper heeft men een mooie publiekstrekker: dé fiets van de Maloja Pushbikers afgemonteerd met Syntace cockpit, Syntace wielen en SQlab zadel.

Op de stand van Oneway Distribution kunnen bezoekers een gratis zadelmeting laten doen door onze SQlab experts. Deze ergo-specialist, die als eerste de contactpunten van de fietser met de fiets heeft onderzocht, ontwikkelt producten die ongemakken en blessures bij fietsers voorkomen.

Spiuk Custom biedt een uitgebreide lijn aan teamkleding, die geheel op maat besteld kan worden. De lijn is helemaal compleet, inclusief bijpassende helm en schoenen. Ons team informeert u graag over de mogelijkheden.

De drie full-carbon clinchers van Scope met recordbrekende remkracht tot 1300W zonder hitte-gerelateerde problemen worden getoond. Deze vernieuwende wielen van Hollandse bodem zijn beschikbaar in drie velghoogtes, 30, 45 en 55mm.

De entree van het WielerPlaza bevindt zich op de eerste ring van sportpaleis, Ahoy. De Zesdaagse in Rotterdam wordt dit jaar voor de 34ste keer georganiseerd. Voor meer informatie kun je de Facebook-pagina van Cube in de gaten houden.

 van