07-06-2022 - Mountainbiken, Nieuws

CUBE Store Limburg op 3 juni geopend


Vanaf 3 juni kun je niet alleen terecht bij CUBE Store Vlaardingen en CUBE Store Leersum. Op die datum opende namelijk de deuren van de gloednieuwe CUBE Store Limburg in Schimmert!

CUBE Store Limburg
CUBE Store Limburg

De nieuwe CUBE Store Limburg bevindt zich in een prachtige omgeving. Schimmert is bekend van haar mooie watertoren en meerdere beklimmingen die in de grote Limburgse rondes voorbij komen. Vanaf de winkel fiets je in 20 minuten naar Valkenburg en de voet van de Cauberg. Er zijn tal van routes in de buurt, voor zowel mountainbikers, wielrenners en toerfietsers. Voor iedereen wat wils dus. Verhuizing perfect moment voor transformatie Roger en Sandra, trotse eigenaren van de nieuwe CUBE Store Limburg, hebben al lange tijd een prachtige en succesvolle fietswinkel in Kerkrade, Tweewielers Bisschops. Omdat zij de laatste jaren flink zijn gegroeid, was het tijd om te verhuizen naar een groter pand. Gelukkig kwam daar het pand in Schimmert op hun pad. Deze biedt voldoende ruimte voor een grote werkplaats voor reparaties en onderhoud en een prachtige showroom om alle producten goed te kunnen laten zien. De verhuizing naar Schimmert is voor Roger en Sandra ook meteen het perfecte moment om te transformeren naar en volledige CUBE Store Limburg. “CUBE is al lange tijd ons hoofdmerk en de samenwerking met het merk is steeds hechter geworden,” vertelt Sandra. “Met name in de afgelopen twee jaar is gebleken dat CUBE een merk is waar wij op kunnen vertrouwen. Aan de andere kant is CUBE Store ook op zoek naar enthousiaste partners die achter het merk staan. Daarom hebben we besloten om afscheid te nemen van Gazelle en verder te gaan met alleen CUBE.”

Compleet CUBE assortiment

Roger en Sandra zijn ontzettend blij dat ze deze stap hebben gemaakt en konden niet wachten tot de deuren werden geopend. Het pand is van top tot teen volledig omgetoverd tot CUBE Store. “De inrichting van de winkel is heel natuurlijk,” licht Sandra toe. “We gebruiken veel hout en groen, waardoor iedereen zich welkom zal voelen.” In de winkel vindt je het complete CUBE assortiment. Van sportieve e-bikes tot aan (e-)mountainbikes, racefietsen en kinderfietsen. Daarnaast bieden onze CUBE Stores altijd het ruimste assortiment CUBE accessoires.

Start hier jouw fietsavontuur!


Welke service bieden ze?

  • Altijd het juiste advies voor jouw fietsavontuur
  • Groot aanbod CUBE fietsen en accessoires
  • Premium onderdelenmerken, zoals Shimano en Schwalbe
  • Onderhoud op maat voor alle merken fietsen (ook die niet bij 2Wielers Bisschops of CUBE Store zijn gekocht)


CUBE STORE LIMBURG
Torenstraat 1A
6333 BC Schimmert


Openingstijden:
Di – Vr 9.00 – 12.00 en 13.00 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 17.00

Voor meer informatie klik hier voor de site van tweewielerbidschop. En klik hier voor de site van CUBE.


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram

 van