13-08-2015 - Mountainbiken, Nieuws

Devinci All-Mountain Troy

Geen twee bergen zijn hetzelfde. Daarom is het testeam van Devinci de hele wereld rondgereisd om hun nieuwe Devinci All-Mountain Troy te testen. DeVinci’s All-Mountain Troy is de badass mountainbike om het hooggebergte te bedwingen

Aangedreven door de “testing is everything” mentaliteit is de nieuwe Troy van Devinci verder ontwikkeld. Met de expertise van Stevie Smith, zijn de nodige verbeteringen doorgevoerd.

Devinci troy - tekst1

Cleane technische lijnen van boven naar beneden worden geript dankzij optimale geometrie van de nieuwe Troy. Steile klimmen worden een eitje met de intuïtieve bediening, geholpen door een liggende axed-down 424 mm. De verbeterde  stabiliteit van de Boost 148 achteras, brengt voordelen met zich mee voor het oprijden van het terrein bij ultra-hoge snelheden. De All-Mountain Troy scoort hoge cijfers daar waar bergen opdoemen.

Onderstaande video kun je even checken voor een impressie van de nieuwe Troy. Natuurlijk kun je ook terecht op de website van Devinci voor alle specificaties en meer informatie!

[youtube id=”x0Sn0KrHtsc”]

 van