Drie wereldtoppers van diverse disciplines nemen het tegen elkaar op

Drie wereldtoppers op twee wielen nemen het tegen elkaar op met de vraag: ‘Welke fiets (de BMX, BAAN of MTB) is de snelste in een rechtstreeks sprint duel op diverse afstanden?’ Die vraag stelde wij, Jeffrey Hoogland (meervoudig Wereld Kampioen baan), Justin Kimmann (Internationaal BMX’er) en Jeroen van Eck (World cup overall winnaar Mountainbike XCE), zichzelf ook. Dus kwamen zij afgelopen week op vliegbasis Soesterberg samen om hier antwoord op te vinden. Het resultaat? Bekijk het in onderstaande YouTube video!

De voorspellingen waren veelbelovend. Justin had als doel de korte afstanden, 25M & 50M, op zijn naam te schrijven. Jeroen achtte zijn kansen het grootst op de 75M en 100M sprint en Jeffrey dacht met zijn topsnelheid de 150M en 200M te winnen. Kortom, strijdlust tot de laatste centimeter en spanning gegarandeerd. 

Onlangs plaatste het drietal op sociale media een korte teaser. De reacties waren lyrisch, meer dan 2.500.000 weergaven op diverse sociale media platforms en de speculaties over wie de battle zou gaan winnen bleven binnenstromen.

Wil jij weten hoe deze battle afloopt? Check de video op het YouTube kanaal van Justin Kimmann. Na het weekend is er ook nog een extra video online gekomen met daarin de on board beelden inclusief vermogenswaardes en data!

Jeffrey, Justin en Jeroen zijn te volgen via hun eigen kanalen:

 van