Een e-bike online kopen

Een nieuwe elektrische fiets aanschaffen in coronatijd. Het was het afgelopen jaar wat lastig om naar een fietsenwinkel te gaan, mede daarom werd in 2020 bijna een derde van alle nieuwe e-bikes online gekocht. Hoe maak je nu online de juiste keuze?

Welke e-bike past bij jou?

Veel fietsenwinkels doen er alles aan om de online aankoop van een fiets zo makkelijk mogelijk te maken. Zo heeft Mantel een Elektrische Fiets keuzehulp. Door deze online keuzehulp kom je met het beantwoorden van acht eenvoudige vragen bij een selectie van e-bikes die passen bij jouw wensen. Daarnaast kun je een keuze maken uit de beste merken. En om het gemakkelijk te maken heeft Mantel de framematen gespecificeerd op lichaamslengte.

Hoe weet je zeker of je de juiste keuze maakt?

Online helpt Mantel je om de beste keuze te maken. Zo vind je bij alle aangeboden e-bikes uitgebreide beschrijvingen met veel foto’s. Ook de tientallen reviews van andere klanten over hun ervaring met de fiets helpen je bij het keuzeproces.

Hoe werkt het bestellen van een elektrische fiets?

Een fiets online bestellen is net zo makkelijk als elke andere online bestelling. Na het bestellen krijg je een uitnodiging om zelf het bezorgmoment te bepalen. Zo weet je zeker dat je thuis bent op het moment dat de bezorger langskomt. Bovendien betaal je bij Mantel nooit verzendkosten. Je ontvangt je e-bike volledig rijklaar. Zo kun je direct fietsen en hoef je niet zelf met gereedschap aan de slag.

mantel

Kan je een fiets eerst testen?

Bij het online bestellen van je fiets kun je kiezen voor ‘ophalen in de winkel’, zodat je eerst de fiets uitgebreid kunt bekijken en testen. Mantel heeft superstores in Nederland (in Arnhem, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht) waar je alle fietsen direct kunt testen. Tóch liever een andere fiets? Dan kun je kiezen uit een grote voorraad elektrische fietsen. Ontdek welke e-bike bij jou past en volg de keuzehulp, door de onderstaande link te gebruiken.

Mantels Omruilservice: binnen 30 dagen je fiets ruilen Voldoet je nieuwe e-bike na een paar ritten niet aan je verwachtingen? Dan mag je deze binnen 30 dagen omruilen. Klik hier voor de keuzehulp.

mantel reviews

Tekst & foto’s Mantel


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Word abonnee van Electrified E-bike Magazine.

 van