17-10-2022 - Nieuws, Wielrenblad

EKOÏ rijmt de nieuwe collectie met revolutie

EKOÏ rijmt de nieuwe collectie met revolutie – Met de winter in aantocht en dalende temperaturen maakt EKOÏ zich op voor de onthulling van de nieuwe heren- en damescollecties. Het Franse merk ontbreekt het niet aan fantasie bij de keuze van de gebruikte stoffen en heeft veel verrassingen voor zijn klanten in petto. De ontwikkelafdeling van EKOÏ doet geen concessies aan de kwaliteit van de gekozen materialen en blijft, meer dan ooit, talrijke technologieën in zijn producten verwerken, altijd ten gunste van de prestaties, vooral dankzij de samenwerking met professionele wielerploegen.

BEHOT en POLARTEC : De bondgenoten voor winterse uitstapjes

Met de nieuwe high-tech BEHOT stoffen (die gebruik maken van 2 ROICA en Asahi Kasei Stretch Energy patenten) is de koudegolf aan het einde van een training, die door de koele temperaturen wordt bemoeilijkt, voorbij. Door het gebruik van technische vezels maakt BEHOT het mogelijk een warmteproducerende stof te ontwikkelen. Het gebruik van deze revolutionaire stof tijdens de inspanning maakt het dus mogelijk 1 tot 2 graden extra te winnen.

BEHOT houdt de lichaamstemperatuur constant, zelfs tijdens de afkoelfase. Dit is een zeer aangenaam comfort dat u aanmoedigt om op de fiets te stappen, zelfs als het weer niet zo goed is!

Ontwikkeld in samenwerking met de profploeg Arkéa Samsic, biedt EKOÏ nu thermische producten die fietsers beschermen. Met de POLARTEC Alpha technologie profiteren amateurs en professionals van een extreme lichtheid en een perfecte bescherming tegen kou, wind en lichte regen.

Deze winter heeft de kou zich goed te gedragen met EKOI en de BEHOT en POLARTEC Alpha Collectie

Waterafstotende behandeling DWR : Het plezier om droog te trainen

De droom van elke fietser is eindelijk werkelijkheid geworden! Geen onaangenaam gevoel meer bij een regenachtige rit… Iedereen zal zich kunnen beschermen tegen kou, nattigheid of motregen en zo het plezier van de wintertraining terugwinnen door alle extreme omstandigheden te trotseren! De DWR (Durable Water Repellent) behandeling houdt alle fietsers droog. Hoe werkt het? Het water glijdt over de vezel zonder deze te doorweken en voert de transpiratie af.

Anti-slijtstof als allriskverzekering

Ontwikkeld door EKOÏ ingenieurs, speciaal voor de profploeg Arkea Samsic en voor lopers die brandwonden willen vermijden in geval van een val, zal de antislijtstof de ideale metgezel zijn!

Deze slijtvaste stof is zeer stevig en beschermt de huid tegen brandwonden, dankzij de inzet van keramische deeltjes.

Speciaal gemaakt voor het Franse merk, is het zeer sterk, terwijl het zeer elastisch, comfortabel en ademend blijft.

Een verfrissende wereldwijde innovatie voor de praktijk binnenshuis

EKOÏ presenteert over enkele weken een wereldwijde innovatie, ontworpen en getest met de renners van de profploeg Arkéa Samsic, tijdens de laatste Tour de France.

De populariteit van indoor cycling, het regelmatige gebruik van smarttrainers en de versnelling van de opwarming van de aarde hebben EKOÏ, altijd alert op de verwachtingen van professionele wielrenners, ertoe aangezet een oplossing voor te stellen voor een intensieve warming-up zonder afbreuk te doen aan het fysieke potentieel van elke renner, in de marge van fiets- en triatlonwedstrijden.

Met dit unieke technologische proces slaat EKOÏ een slag en positioneert zich nog meer als HET merk van innovatie! Nog een paar dagen geduld….

ekoi.com


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van