05-04-2024 - Wingfoil magazine, Nieuws

F-One 2024 Wingfoil Wings & Boards

Altijd spannend wanneer F-One haar nieuwe wing producten lanceert. Dit jaar is de grootste verandering het uitwissel systeem van de handles op de wings. Waar F-One in de vorige jaren alleen de optie had om zachte handles te gebruiken is dat dit jaar anders. Er is keuze tussen de traditionele zachte handles, de harde handles met pistol grip en een lange giek die voor veel freestylers uitkomst zal bieden.

F-One ORIGIN

Helemaal nieuw dit jaar is de F-One ORIGIN. De F-One ORIGIN is een allround wing die het gevoel moet terugbrengen van de eerste originele wings, moeiteloos en comfortabel is om te rijden, ideaal voor zowel beginners als experts. Dankzij zijn lichte gewicht en intuïtieve pomptechniek biedt het gemakkelijke take-offs en stabiliteit. Meer info, foto’s en filmpjes vind je hier.

F-One Strike 2024

De F-One Strike 2024 is alweer de 4e versie van de geliefde Strike. Zowel wavefoilers en freestylefanaten zijn al jaren positief over de prestaties van de F-One Strike. Meer info, foto’s en filmpjes vind je hier.

F-One Swing 2024

De F-One Swing was een van de eerste wings op de markt. Dit is de 4e versie van de F-One Swing. Dit jaar uitgerust met een systeem waarbij je kan switchen tussen harde, zachte en een lange handle. Meer info, foto’s en filmpjes vind je hier.

F-One Wingfoil Boards

 van