09-10-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Fiets de Italiaanse klassiekers met Elite en Bkool

Elite en Bkool bundelen hun krachten voor een meeslepende virtuele fietswedstrijd langs de meest epische Italiaanse routes.

Met trots presenteren Elite en Bkool de Elite Italian Classics. Een virtuele competitie met enkele van de beroemdste wieleretappes in Italië. Hierbij maken deelnemers kans om een complete Elite-trainingsopstelling te winnen.
De Italiaanse klassiekers van Elite en Bkool vinden plaats tussen 7 en 27 oktober op vijf verschillende etappes, gebaseerd op de populaire routes in Italië.

  1. Etna – 7 tot 12 oktober
  2. Cesenatice – 13 tot 15 oktober
  3. Mortirolo – 16 tot 19 oktober
  4. Stelvio – 20 tot 22 oktober
  5. Time Trial – 23 tot 27 oktober

Mis de Etna, Mortirolo en Stelvio-bergpassen niet, want Bkool zal deze etappes in Ultra-realistische HD-video’s tonen.
Elite-ambassadeurs Giulia Minetto, Andrea Scisci en Lelia Koenig zullen zich bij het peloton van duizenden wielrenners van over de hele wereld voegen.
Onder de deelnemende fietsers wordt een gelukkige winnaar getrokken die een Elite-trainingsopstelling mag ontvangen, met de compacte Suito-trainer, een Elite-training mat en de Elite Sterzo, de mechanische stuurplaat.
Doe mee met de race op bkool.com!

Schrijf je in en rond de eerste etappe op tijd af. De wedstrijd kan 100% gratis worden voltooid door gebruik te maken van de gratis proefperiode van een maand die beschikbaar is op de website van Bkool.


De nieuwste uitgave van Wielrenblad kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is Wielrenblad #2 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van WielrenbladDan ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!


 van