26-07-2017 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

Foil tips van Slingshot!

Net als al jouw gear moet ook je nieuwe Foil goed worden onderhouden. Wij scrolden vanmorgen langs deze blog en konden het niet laten om deze tips even kort samen te vatten en met jullie te delen!

  1. Zorg dat je de boutjes regelmatig even los en vast schroeft (liefst na elke sessie in zout water). Zorg ook dat je de ruimte die ontstaat even spoelt.
  2. Vet alle bewegende onderdelen zo nu en dan even in met lanolineolie of marine vet, dit voorkomt onnodige corrosie en slijtage.
  3. Om verdere slijtage te voorkomen onderhoud je je Foil het liefst niet op het strand of in de buurt van zand en zout. Daarmee voorkom je extra slijtage.

Lees het hele verhaal op de blog van Slingshot en bekijk deze video:

Ben jij gek van je Foil en wil je alle tips en tricks z.s.m. tot je nemen? Neem dan eens een kijkje op de site van Foil Academy. Zij bieden interessante courses aan om jou snel naar een hoger niveau te helpen!


Wil je meer surf-nieuws op je tijdlijn? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram. Met een Access abonnement ben je altijd voorzien van de laatste tips, tricks en tech!

 

 van