12-09-2013 - Nieuws, Wielrenblad

Gerrie Knetemann Classic 2013

Op Zondag 15 september zal de achtste editie van de Gerrie Knetemann Classic gehouden worden, deze klassieker staat ook wel beter bekend als een van de meest sfeervolle toertochten in Nederland. Er zijn verschillende attractieve routes uitgezet die qua afstand variëren van 45 tot 150 kilometer. De tocht zal starten en finishen in het Olympisch stadion en voert de deelnemers langs de mooiste plekjes van het Groene Hart. Met de ‘wind-op-kop’ door de polders, over Hollandse dijkjes en door pittoreske dorpjes, enkele elementen waar ‘De Kneet’ optimaal van kan genieten.
Tijdens deze cyclo-toeristische tocht wordt uw tijd individueel geregistreerd. Uitslagen en persoonlijke filmbeelden kunnen na afloop teruggevonden worden op de website.  Overigens vind op het wielerparcours van Sloten in Amsterdam een individuele tijdrit plaats voor liefhebbers. Daarnaast worden ook de Kneet Kids Ride en de Dikke Banden Race georganiseerd, een ideale mogelijkheid voor de jongste wielertalenten om zich te ontwikkelen.
Voor meer informatie kan je op de site van het evenement terecht. Hieronder kan je een impressie van de editie uit 2012 bekijken.
[youtube id=”kmAxndHrYjU”]
 van