21-05-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Giant Tour Ride: fietsen door oer-Hollands natuurgebied

Wil jij ook genieten van een mooie fietstoertocht door het Groene Hart en door de duinen? Rijd dan mee op zaterdag 4 juli 2015 met de Giant Tour Ride en ontdek dit oer-Hollandse natuurgebied langs pittoreske dorpjes, molens en boerderijen. Traditiegetrouw vieren wij hiermee de start van de Tour de France!

De Giant Tour Ride is er voor alle wielerliefhebbers met fiets en helm die houden van een mooie rit in een prachtige omgeving. Je kunt kiezen uit drie afstanden: 65 kilometer, 110 kilometer en 165 kilometer, volledig uitgestippeld.

Bij terugkomst is er op de ‘Place du Tour’ van alles te beleven en kun je met je fietsvrienden en vriendinnen en alle andere deelnemers nagenieten van de tocht en onze creatieve versnaperingen in Franse stijl.

Inschrijven

Meld je nu aan via de online voorinschrijving en ontvang dit prachtige gratis Giant of Liv wielershirt! Wil je met een groep fietsvrienden of je wielerclubje deelnemen? Dat kan ook! Schrijf je gezamenlijk in, vanaf 10 deelnemers ontvang je een korting op de inschrijving.

Bekijk hieronder een videoverslag van vorig jaar, om alvast in de stemming te komen. Voor meer informatie en inschrijvingen kun je natuurlijk terecht op de website van Giant Tour Ride.

[youtube id=”gfviwbjH-hY”]

 van