Goed uitgerust voor je volgende bikepacking tocht met de Orlieb Seat-Pack QR

Nieuw van ORTLIEB: Seat-Pack QR

Met de nieuwe Seat-Pack QR van ORTLIEB ben je optimaal voorbereid voor je volgende bikepacking avontuur! Deze zadeltas is niet alleen onmisbaar voor je bagage, maar fungeert tevens als spatbord. Dankzij het unieke Seat-Lock bevestigingssysteem kan de Seat-Pack QR snel en stabiel gemonteerd worden en ook weer net zo snel van de fiets gehaald worden.

Seat-pack QR

Of het nu gaat om een uitdagende single trail, een pas in de Alpen of een gravel route, met de waterdichte Seat-Pack QR ben je op elk fietsavontuur voorbereid. Dankzij het innovatieve en gepatenteerde Seat-Lock bevestigingssysteem is deze tas uit slijtvast nylon ontzettend stabiel, snel te monteren en net zo snel weer van je fiets af te halen. Door de adapter is de Seat-Pack QR zelfs geschikt voor aanpasbare zadelpennen, waarbij de tas slechts 4,3 centimeter tot de zadelpen nodig heeft.

De versteviging aan de binnenkant en vijf compressieriemen zorgen ervoor dat de inhoud stevig en veilig verpakt is. Met het ventiel kun je het volume van de tas comprimeren en het elastische koord aan de buitenkant maakt het mogelijk om extra spullen te bevestigen.

Seat-pack QR

Om schade door contact met de band te voorkomen is aan de onderkant van de Seat-Pack QR een beschermplaat bevestigd, die tevens dienst doet als vervangend spatbord. Tot slot zorgt de reflector voor optimale zichtbaarheid en veiligheid in het donker en kun je aan de daisy chain een achterlicht bevestigen.

Waar je ook naartoe gaat, met de ORTLIEB Seat-Pack QR neem je alle onmisbare spullen comfortabel met je mee!

Seat-pack QR

ORTLIEB bikepacking collectie

Ben je benieuwd naar de rest van de ORTLIEB collectie, zoals verschillende Frame-Packs, Handlebar-Packs en Seat-Packs? Klik dan hier.


Up/Down #1 2022 is uit! bestel dit magazine nu in onze webshop. Zie hier de webshop. Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk opRidersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van