10-06-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Isaac Meson Disc Blue: challenge the elements

Wil je indruk maken met een unieke en opvallende fiets? Dan wordt de nieuwe Isaac Meson Disc Blue wellicht jouw favoriet! Het merk heeft de geroemde Isaac Meson Disc in een Navy blauw jasje gestoken. Het resultaat is werkelijk verbluffend!

Het frame is gemaakt van een Advanced Carbon Tech Triad layup. Hierdoor behoudt het monocoque frame zijn extreme stijfheid. Met een framegewicht van amper 1120 gram (55 cm) is deze opvallende racemachine ideaal voor competitieve rijders.

Meer informatie?

Wees er snel bij voor dit gloednieuwe Isaac model. Ga naar de website van Isaac en stel een nieuwe droomfiets samen! De Isaac Meson Disc is verkrijgbaar vanaf € 3.688,00.

Overigens hebben wij een andere uitvoering van de Isaac Meson Disc in Wielrenblad #2 2019 getest en dit artikel kun je hier lezen. In Wielrenblad #2 2020 kun je een review van de Isaac Boson Disc LTD verwachten, deze nieuwe uitgave verschijnt eind juni.


De nieuwste uitgave van Wielrenblad kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is Wielrenblad #1 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van WielrenbladDan ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van