25-11-2015 - Mountainbiken, Nieuws

iSSi pedalen bij Cosmic Sports

Nieuw in het assortiment van Cosmic Sports is het merk iSSi, een assortiment pedalen dat zich kenmerkt door de  vormgeving en instelbare veerspanning. Het assortiment van iSSi bestaat momenteel uit 4 modellen in 8 kleuren en 3 verschillende aslengtes. iSSi pedalen zijn iSSi en SPD cleat compatibel en zijn leverbaar vanaf 79,90 euro.

Het assortiment bestaat uit de pedaal set iSSi II, een lichtgewicht (316gr/paar) clipless set. De nylon bussen en cartridge lagers zijn gesealed voor een langere levensduur.

De iSSi II zijn verkrijgbaar in 3 chromoly aslengtes, standaard (52,2mm) +6mm en +12mm. De iSSi II triple pedaal set heeft drie gesealde cartridge lagers die de pedaal set een nog langere levensduur geven en probleemloze ritten.  Verkrijgbaar in een standaard aslengte van 52,2mm. De lichtgewicht minimalistische pedaal set weegt 316 gram.

De iSSi trail pedaal set heeft een mid-size body voor meer stabiliteit en bescherming, de assen zijn van chromoly en zijn leverbaar in 3 lengtes, standaard (52,2mm) +6mm en +12mm, de cartridge lagers en bussen zijn geseald voor een langere levensduur, het gewicht van de pedaal set is 407 gram. De iSSi TripleTrail pedaal set is gelijk aan de standaard Trail versie met het verschil dat deze uitvoering drie gesealde cartridge lagers heeft voor een nog langere levensduur. Verkrijgbaar in een standaard aslengte van 52,2mm en een gewicht van 409gram per paar.

Alle iSSi pedaal sets worden geleverd incl. iSSi cleats en hebben 4° float, 14.6° uitklikhoek, en instelbare veersterkte

Kies iSSi voor een high performance pedaal dat past bij je fiets en je stijl.

pedal_issi_triple_trail_largeIssi Ride 2

 van