28-01-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Jacobsons gaat Giro producten verspreiden

Jacobsons gaat met ingang van 1 februari 2014 diverse producten van Giro verspreiden in de Benelux. De New Road fietskledingcollectie zal een opvallende verschijning op de Nederlandse en Belgische straten zijn. De kleding uit deze collectie is namelijk stoer, casual en urban maar bovenal prima geschikt voor iedere fietstocht. Daarnaast zal Jacobsons ook vanaf dit jaar Giro Footwear gaan verkopen en dit geldt voor zowel race, MTB als casual schoenen. Giro heeft onlangs al een aantal video’s met ons gedeeld om de New Road collectie te introduceren, deze kan je allemaal even bekijken voor meer details.

[youtube id=”I1iV-XGjAMo”]

Deze kersverse samenwerking tussen Giro en Jacobsons zal opgeluisterd worden met een heus launch event bij Lola Bikes & Coffee in de binnenstad van Den Haag. Tijdens dit evenement krijgt een select gezelschap van dealers een exlcusieve eerste inkijk in het aanbod van Giro producten. Jacobsons start in februari met de voorverkoop aan de vakhandel voor de najaarscollectie 2014 van de kleding. De schoenencollectie is vanaf maart 2014 leverbaar.

[youtube id=”Uqy_2iAZMcM”]

Jacobsons is zeer verheugd met de nieuwe samenwerking, laat directeur Cees-Jan van der Plas weten. ‘De urban fiets-scene wordt steeds groter. Er is steeds meer behoefte aan onderscheidende en casual kleding die tegelijkertijd functioneel is. Met de Giro Apparel en Footwear spelen we in op die stijgende vraag. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar sterke high-end merken en Giro past daar natuurlijk perfect in.’

[youtube id=”m-qoSwMwoSg”]

 van